17/5/15

Punxada sense importancia.

C.N. Sallent 7 - C.N. Montjüic 9
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 15-18 )

Punxada de l´equip cadet que perd la imbatibilitat davant el montju que ahir va posar tot i més per no caure derrotat davant els sallentins per quarta vegada en el transcurs de la temporada. La derrota això si, sense incidència a la clasificació, amb el primer lloc del grup ja a la butxaca desprès de la disputa de la anterior jornada i a falta de tancar la temporada el pròxim cap de setmana a casa amb l´Olot.

L´equip es va mostrar espès i només va poder dominar el primer quart tot i l´avantage inicial dels barcelonins en jugada de superioritat, A.Ballestero va establir la igualada ràpidament per tancar el quart amb diferencia favorable de 2-1 després del gol de A.Noguera.

El segon quart amb la referència local Raul R. ahir molt espès, lluny de les posicions de perill cara a porteria va cimentar el triomf visitant encadenant 4 gols seguits sense reacció local ni posibilitats de rotació, ( un únic canvi a la banqueta, amb més baixes per lesió ). Amb el 2-5 només A. Marín retallava fins al 3-5 al descans.

Tot va anar a pitjor a la represa, errades davant porteria, forta pressió defensiva visitant i 3 gols seguits dels barcelonins que veien el partit quasi guanyat amb 3-8 a 3,21 del final del quart. Reacció local amb 3 gols de A.Noguera en bons llançaments que tornaven a posar als sallentins al partit 6-8 al final del tercer quart.

A.Noguera va arribar a posar el 7-8 encara amb 4 minuts per jugar. Llavors, precipitació i llançaments fallats incomprensiblement van posar les coses més fàcils als visitants que no van poder respirar fins l últim minut ficant el gol que seria definitiu. Tot i això encara els sallentins van tenir temps de fallar un penal als últims segons.

Aquesta derrota no amaga la extraordinaria temporada fet per un equip amb molts problemes per fer convocatòria cada setmana no tant sols per la curta plantilla sinó perquè les lesions han estat una constant desde mitja temporada.
Arbitratge de M.Daura que va xiular 9 exclusions als sallentins per 6 i 1 penal als barcelonins.

Parcials: ( 2-1, 1-4, 3-3, 1-1 )
C.N. Sallent: J.Vila, A.Ballestero (1), Raul R., A.Marín (1), Ivan R., A.Noguera (5), G.Batanero, A.Garrido.
C.N. Montjüic: G.Ballesteros, R.Holgado, D.Bizcarri (1), A.Cobos, V.Marín, G.Cuacos (2), P.Sagnier, C.Cantos (2), A.Ponferrada, P.Castellón (2), D.Romero, P.Collado, J.Chica.