11/5/15

Intractables a Sant Adrià.

C.W. Sant Adrià / W.U.A. 1 - C.N. Sallent 16
Lliga Catalana Infantil Mixt ( P11-15 )

Partit amb poca historia davant la exhibició ofensiva desplegada per els jugadors sallentins tot i que en teoria la majoria d´ells haurien d´estar cansats, era el seu segon partit del dia per la majoria dels integrants de l´equip. Uns quants, els mes grans venien de jugar un dur partit amb el cadet a Premià i amb molts minuts a l´aigua per la poca profunditat de banqueta, i els altres, doncs acabaven de jugar feia escassament una hora el seu partit aleví a Sant Andreu.

El cansament no va aparèixer enlloc. El parcials van anar caient de manera contundent i l´equip va tancar el partit abans que acabés el 4rt període per la diferencia de 15 gols, tal i com dicten les normes de la categoria, fent dels altres dos períodes restants una simple estona per gaudir i augmentar la seva renda de gols encara que sense conseqüències al marcador final.

Al 0-5 de inici al primer quart van seguir un 0-3 al segon parcial. Només l´equip local va poder anotar el seu gol de l´honor al tercer quart, quant l´avantatge sallentina ja era de 0-10. Per tancar el tercer quart amb 1-11 desprès del parcial de 1-3 que va quedar arrodonit al 4rt període amb un altre parcial incontestable de 0-5 a falta de 12 segons per l´acabament del quart que tancava el marcador definitivament davant la desil-lusió local.

Sorprenent el resultat ja que a la primera volta aquest mateix enfrontament va acabar amb un ajustat 7-8 favorable als sallentins.
Arbitratge a carreg de L.Saura que va xiular 5 exclusions i 2 penals als locals per 1 única exclusió als jugadors sallentins.

Parcials: ( 0-5, 0-3, 1-3, 0-5,.... )
C.W.Sant Adrià/WUA: C.Paredes, A.Arranz, J.Hernando, Z.López, A.González, L.Casado, A.Pérez, J.Rodrigalvez, Q.Lahoz (1), R.Hernando, A.Rodríguez, A.Pujol.
C.N. Sallent: I.V. Chircu, E.Masplà (1), S.Vendrell, J.Tapia (2), A.Marín (1), I.Ruiz (4), M.Cerezo (1), A.Pardo (1), P.Gil, A.Garrido (4), P.Pérez, M.Castro (1), I.Gil, I.Gallego.