10/5/15

El Sallent no sap rematar el Martorell.

C.N. Martorell 6 - C.N. Sallent 6
Copa Primavera Absolut Femení ( 1a Jornada )
Crónica: Mariano Puerta    Foto: Simón Noguera

Després de veure com havia anat la lliga, tots els pronòstics deien que a aquesta primera edició de la Copa Primavera l'AESE quedaria primer a la fase regular, el Mataró B quedaria quart i que el Martorell i el Sallent es disputarien la segona plaça que dóna accés a la final. Així, doncs, el primer partit de la lligueta esdevenia clau. 

El Sallent es presentava a la piscina del Martorell amb dues jugadores de categoria absoluta (Laia Muns i Isa Ortiz, que ha tingut pocs minuts aquesta temporada) i deu jugadores cadets. Després de no haver guanyat cap partit a la lliga cadet, aquest enfrontament donava una oportunitat a les joves per reivindicar-se. En Jordi López va deixar encara més clar el missatge quan al primer penal provocat per Muns va decidir que fós Puerta la llençadora. Puerta va anotar el penal i d'aquesta manera acabava l'únic avantatge que va tenir el Martorell en tot el partit. A partir d'aquest moment, el Sallent va anar sempre pel devant i només la tossuderia d'Aparicio per enganxar el seu equip al partit va permetre les locals aconseguir un empat que farà que als dos partits que queden cada gol anotat i encaixat sigui determinant per decidir quin dels dos equips arriba a la final.

Fitxa tècnica:
Primera jornada de la Copa Primavera.

Martorell: 1 Alarcón (aturades: 10) , 2 Rengel, 3 Aparicio (5), 4 Held, 5 Cristóbal, 6 Gesti, 7 Ferrer (1), 8  García, 10 Oviedo i 11 Lloret.
1/7 Gols en superioritat.
1/1 Gols de penal.
Sallent: 1 L. Puiggrós (aturades: 8) , 2 L. Cruz, 3 I. Ortiz, 4 A. Baró, 5  A. Toribio, 6 C. Puerta (2), 7  L. Flores (1), 8  E. Noguera, 9  L. Muns (2), 10  A. César, 11 C. López, 12  I. Peirón (1), 13  ,
0/2 Gols en superioritat.
1/2 Gols de penal.
1 Eliminats.

Parcials:  (1 - 2) (1 - 1) (3 - 2) (1 - 1)