25/5/15

5a victòria consecutiva i campionat asegurat.

C.W. Anglès 7 C.N. Sallent 10
Lliga Catalana Infantil Mixt ( P11-15 )

Objectiu complert. L´equip sallentí es presentava a Anglès amb ganes de sumar el punt que li faltava per proclamar-se guanyador del grup i no donar opcions en la última jornada als seus rivals directes, CW Anglès i el combinat Figueres/Banyoles, que hauran de lluitar a l´últim partit per la segona posició del grup en enfrontament directe.
L´objectiu no era fàcil, recordant el primer partit, dur i intens, on els sallentins van haver de lluitar molt per aconseguir la victòria tot i la clara avantatge inicial. El partit va ser força semblant, va tornar a ser dur i intens.

Els sallentins van marcar les primeres diferències de sortida. Al primer quart amb gols de penal de I.Ruiz de penal i A.Garrido (2), referències de l´atac sallentí i autors de tots els gols visitants, abans que a l´últim minut retallés Bassa pel set local. Segon quart on els sallentins van tornar a portar la iniciativa anotant primer A.Garrido, decisiu a la boia, abans del gol local que posava l´empat al quart 1-1, amb 2-4 favorable als sallentins al marcador.

A partir del tercer quart va ser quant els sallentins van començar a tenir dificultats per poder controlar el joc. Tercer quart favorable als locals, que retallaven a diferencia abans de l´intercanvi de banquetes, 3-4 molt justet. I l´empat a 4 a l´inici del 4rt quart, feia dubtar de les possibilitats de l´equip de emportar-se algun punt de la seva visita, amb una dinàmica favorable als locals.Un nou penal, transformat per I.Ruiz, donava aire als sallentins que marxaven al final del quart 4-5.

Empat local a l´inici del cinquè, resposta de I.Ruiz i nou empat dels locals, ara a 6 gols. Però l´equip ja més ficat al partit no va fer cap concessió acabant el quart amb 2 gols més, un de cadascun dels dos golejadors, I.Ruiz i A.Garrido. Resultat de 6-8 abans de l´últim quart, on els locals no van poder retallar la diferencia, fet que va ser aprofitat per I.Ruiz que anotava el seu tercer penal, gran feina del boia sallentí A.Garrido ahir, per acabar amb un intercanvi de gols fins al final 7-10 més clar del que realment es va poder veure ahir.

Bona feina de l´equip que ha sabut adreçar el rumb de una primera fase decebedora, per demostrar superioritat i bon joc en aquesta segona imposant-se a tots els seus rivals amb 7 victòries i una única derrota.
Arbitratge amb 4 exclusions i 3 penals per C.W. Anglès i una única exclusió dels sallentins.

Parcials: 1-3, 1-1, 1-0, 1-1, 2-3, 1-2
C.W. Anglès: A.Güibes, M.Bota, G.García, G.Ruscada (1), P.Zamora, C.Maouaran, M.Luque (1), I.Rodríguez, A.Ruscada (2), P.Bassa (2), A.Tomás (1), E.Ionut.

C.N. Sallent: I.V. Chircu, E.Masplà, S.Vendrell, P.Palacios, A.Marín, I.Ruiz (5), M.Cerezo, A.Pardo, M.Montalà, A.Garrido (5), P.Pérez.