17/5/15

La defensa de l'AESE emmanilla les Sallentines.

C.N. Sallent 4 A.E. Santa Eulalia 13
2a Jornada Copa Primavera Absolut Femení
Crónica: Mariano Puerta      Foto: Simón Noguera

L'Agrupació Esportiva Santa Eulàlia i el Sallent es van trobar a la piscina del Mataró. La tarda primaveral i la platja convidaven a la relaxació. Barallar-se per guanyar una posició, per recuperar una pilota, per buscar una ocasió de gol no semblava una opció atractiva. Però un títol és un títol, encara que sigui en una competició menor, com la Copa Primavera. 

Les jugadores d'en Jordi Timblau van recordar ben aviat a les sallentines que cada gol costaria molt. La defensa de l'AESE ofegava les idees ofensives de les noies d'en Jordi López. Moltes possessions esgotades, mols xuts forçats, passades dolentes a la boia que gairebé mai podia encarar porteria. L'atac de l'AESE també es mostrava superior. Des de la boia, l'AESE forçava una vegada i una altra exclusions de les  defensores sallentines. Fins anou vegades, l'equip de L'Hospitalet va poder atacar amb avantatge numèric. El Sallent només ho va fer tres cops. Massa concessions fetes a un equip que ha arribat a aquesta competició amb menys baixes. 

Al final, una derrota ampla que posa difícil l'accés a la final. La setmana propera, contra el Mataró B, el Sallent jugarà a casa coneixent el resultat del Martorell. Un petit avantatge que hauria de servir per mantenir la concentració durant tot el partit i arribar a la final.

Sallent: 1 L. Puiggrós (aturades: 9) ,3 A. Casasayas (1), 4 A. Baró, 6 C. Puerta (2), 7 L. Flores, 8 E. Noguera, 9 L. Muns (1), 10 A. César, 11 C. López, i 12 I. Peirón.
0/3 Gols en superioritat.
0/0 Gols de penal.
AESE: 1  Llerena (aturades: 7) , 2  Pérez (2), 3 Perarnau, 4  Martínez (3), 5 Galián (2), 6 Pizarro, 7 Molinet, 8  Pacha (1), 9 Llorens (1), 10 Maestro (2), 11 Carrero i 12 Pinell (2).
4/9 Gols en superioritat.
0/0 Gols de penal.


Parcials:  (1 - 4) (1 - 3) (1 - 1) (1 - 5)