24/5/15

Derbi avorrit.

C.N. Minorisa 3 C.N. Sallent 13
Copa Federació Absolut Masculí ( Grup A )

S´esperava molt més del partit que es va veure ahir a la piscina manresana entre els dos equips de la comarca. No per emoció al resultat, donada la diferencia entre els dos equips, però si en quant al joc exhibit per part dels sallentins que no van imposar en cap moment el ritme que s´esperava, oferint un joc lent avorrit i previsible. Si alguna cosa cal destacar son el molts minuts de molts jugadors joves inclosos ahir a la convocatòria de l´equip, 2 juvenils i 3 jugadors cadets, amb el debut del porter cadet Joan Vila. I que 3 d´aquests jugadors es van estrenar com a golejadors del set sallentí.

Primers dos quart sense intensitat i amb el sallentins molt estàtics en atac que no facilitava les posicions de llançament contra la tancada defensa local. Si a això li sumen la gran actuació del porter local Isaac Prieto, sens dubte el millor del partit d´ahir, i el gran número del pals dels jugadors sallentins, quasi be tants com gols anotats, doncs això donava al descans un pírric resultat de 1-3 donada la diferencia entre tots dos, amb parcials de 0-2, 1-1. R.Ruiz, M.Bisbal i S.Cabrera.

Va ser amb l´intercanvi de banquetes i amb la rotació de dos equips formada per l´entrenador Àngel Peirón que els sallentins sense fer un joc especialment lluit però si més efectiu van collar als jugadors locals impedint el llançament a porteria i permetent els contraatacs sallentins per acabar el quart amb 0-6 de parcial que donava un acumulat de 1-9. Gols de X.Ramos, F.Comellas, M.Bisbal (2), C.Talavera i M.Ruiz.

L´últim quart va continuar el domini però ja sense tanta pressió cap als locals permetent que anotéssim algun gol més ja amb la presencia del cadet Joan Vila sota pals. Parcial de 2-4 amb gols de M.Manrique, E.Casasayas (3) en un partit que no passarà a la historia per la seva brillantor i desitjant poder veure derbis més emocionants en un futur.

Parcials: ( 0-2, 1-1, 0-6, 2-4 )
C.N. Minorisa: I.Prieto, G.Tutusaus, E.González, Ll.Villaró (2), A.Vidales, T.Sala, E.Martínez (1), J.Calatayud.

C.N. Sallent: K.Lenard, M.Bisbal (3), X.Ramos (1), S.Cabrera (1), E.Casasayas (3), O.Muns, M.Manrique (1), Raul Ruiz (1), C.Talavera (1), Miki Ruiz (1),  A.Noguera, F.Comellas (1), J.Vila.