24/5/15

Victòria insuficient del Sallent.

C.N. Sallent 10 - C.N. Mataró B 8
Copa Primavera Absoluta Femenina
Crónica: Mariano Puerta       Foto: Simón Noguera

El Sallent començava el partit sabent que havia de guanyar per dotze gols o més per arribar a la final. Semblava una gesta homèrica. El més sensat era llençar-se a l'aigua i gaudir del joc. El Mataró B no es jugava res, estava abocat a jugar el partir per al tercer i quart lloc. Ja havien perdut clarament els dos partits de lliga i no semblava la de dissabte la millor ocasió per trencar la sèrie de derrotes. El més sensat era llençar-ce a l'aigua gaudir del joc, també. Amb dues defenses poc intenses, el partit prometia un marcador alt. 

El Sallent va començar anotant amb facilitat. Ben aviat, es van trobar amb un avantatge de cinc gols. Abans d'acabar el primer període, el Sallent guanyava sis a un. Les sallentines van treure la calculadora, a cinc gols per període, la diferència necessària per arribar a la final estava a l'abast. Però mentre miraven la calculadora, el Mataró va aprofitar el final del primer període per retallar la diferència. De tota manera, un sis a dos continuava sent un bon resultat i deixava la porta oberta a la final. 

El segon període va tenir un inici esperançador, Alba Casasayas anotava el set a dos. I aquí es va acabar l'ambició sallentina. Després d'uns minuts de sequera, les jugadores del Sallent van decidir que l'objectiu inicial era inasolible i es van dedicar a administrar l'avantatge. La gasiveria va tenir premi, el Sallent va acabar guanyant, però podia haver sortit més cara. A falta de dos minuts, el Mataró va reduir la diferència fins al deu a vuit. I amb aquest marcador es va tancar el partit.

Fitxa tècnica:
Tercera jornada de la Copa Primavera.
Sallent 10 - Mataró B 8

Sallent: 1 L. Puiggrós, 2 L. Cruz, 3 A. Casasayas (3), 4 I. Ortiz, 5 A. Toribio, 6 C. Puerta (2), 7 L. Flores (1), 8 E. Noguera, 9 C. López (2), 10 A. César (1) i 12 I. Peirón (1).
2/2 Gols de penal.
Mataró B: 1 J.Àvila, 4 C. Tardio, 5 M. Tarragó (4), 7 I. Jurado, 8 R. Fernández, 9 A.Roca (1),10 M.Massó, 13 L.Escoda (3) i 14 B.Gras.
0/0 Gols de penal.

Parcials:  (6 - 2) (1 - 2) (2 - 2) (1 - 2)