17/5/15

Els joves tasten l´alt ritme de l´absolut

C.N. Mataró B 11 - C.N. Sallent 3
Copa Federació Absolut Masculí ( Grup A )

Tot i la derrota a Mataró valoració molt positiva del partit. Debut amb l´equip absolut de 4 jugadors juvenils i 2 cadets, que no van desentonar i que van jugar molts minuts. Tot i no poder aportar gaire de cara al resultat final del partit, no van perdre en cap moment la posició, van defensar molt fort i ho van intentar de totes les maneres possibles davant un rival més fort i experimentat. El resultat al final del tercer quart era de 6-3, però els joves jugadors sallentins no van poder mantenir el ritme tant alt que exigeix la competició en categoria absoluta. Tot i això, contents del seu rendiment, esperan que poc a poc, agafin la experiencia i nivell que cal per poder jugar a aquest nivell tant alt.

Primer quart on defensivament l´equip va estar molt bé tot i que no aconseguia posar en perill la porteria contraria. Els dos gols locals aconseguits tots dos en jugada de superioritat numèrica que era la única manera que trobava l´equip mataroní per escapolir-se de la voluntariosa defensa sallentina. L´equip va començar a l´aigua amb 4 jugadors de categories inferiors.

Tot i el 3-0 de sortida del segon quart en bon xut creuat que va entrar per la escaire sense que K.Lenard pugues fer res, E. Casasayas va posar la replica en potser el primer xut que realment va inquietar el porter local, per tancar el quart amb nou gol local en expulsió a la boia en jugada confusa. 4-1 al descans.

La sortida sallentina va escurçar el marcador amb gol de S.Cabrera en bon llançament exterior. Poc després 3 exclusions dels jugadors sallentins molt castigats en aquest partit en aquest concepte van fer que s´incrementes la diferencia a 3. E.Casasayas va tornar a escurçar la diferencia a 2 gols que l´equip no va poder mantenir arribant al final del quart 6-3.

El 7-3 de sortida de l´últim quart va acabar amb les esperances de retallada davant la falta d´encert sallentina que va jugar més de mig quart amb els 6 jugadors de categoria inferior que no van poder mantenir el ritme exigent del partit davant un equip que en cap moment va afluixar tot i la diferencia, encaixant 4 gols en els últims 3 minuts per posar el definitiu 11-3.
La parella arbitral van xiular 5 exclusions als jugadors locals per 10 i 1 penal als sallentins.

Parcials: ( 2-0, 2-1, 2-2, 5-0 )
C.N. Mataró B: J.Muñoz, D.Juanola, M.Salva (1), M.Feliu, M.Blanch (3), V.Roque (3), R.Cambray (1), M.Mora, P.Bernabé (2), P.Pannon, O.Jordà, Ll.Bertran (1), X.Casabella.

C.N. Sallent: K.Lenard, M.Bisbal, M.Guirado, S.Cabrera (1), E.Casasayas (2), O.Muns, A.Blanco, M.Manrique, C.Talavera, R.Ruiz, A.Noguera, X.Ramos, JX.Pallarès.