10/5/15

Un valor segur

C.N. Premià 7 - C.N. Sallent 9
Lliga Catalana Cadet Masculí (15-18)

Novament el cadet confirma la seva superioritat. Aquesta vegada l´únic rival que podia amenaçar la seva supremacia, el C.N. Premia, que tampoc va poder fer res. La màquina de precisió sallentina continua assestant els seus cops en els moments precisos, tots i les baixes a cada partit, deixant als rivals sense opcions reals de complicar-li els partits. Amb la victòria d´ahir, els sallentins s´aseguran matematicament la primera plaça final a falta de dos partits per jugar i fent ple de triomfs.

L´únic quart on els sallentins van patir va ser el primer. Els marcatges no van ser ben fixats i això va donar oportunitats al locals que van manar tot el quart, amb avantatges de 1-0 i posteriorment 3-1 i 4-2 a falta de 1,10 per la finalització del quart. Dos gols a l´ultim minut, un  d´ells sobre la botzina, deixaven el 4-4 al marcador a la fi del primer parcials. Gols de A.Noguera i R.Ruiz (3).

Canvi de defensa i de posició dels jugadors sallentins i la tàctica funciona bé. l´equip local s´atura i el Sallent comença a practicar el seu waterpolo control. D´inici gol de Raul Ruiz que donava la primera avantatge consumant la remuntada. El marcador ja no es tornaria a moure durant aquest quart fruit de la bona tasca defensiva dels sallentins i del control del joc. Al descans 4-5.

Sortida del tercer quart amb exclusions sallentines que donaven superioritats al locals. A la segona, empat al marcador, que no va posar gens nerviosos als sallentins, que van respondre amb molta contundència amb 3 gols de A.Noguera, que ara si, trobava posicions més còmodes de llançament per tancar un parcial de 1-3, que deixava l´acumulat de 5-8 molt clar.

L´últim quart els sallentins no van perdre el cap i van administrar la seva renda, més pensant en mantenir l´avantatge, que no pas en buscar la porteria rival. Gol local en els primers minuts i control fins l´últim minut on el gol de A.Noguera segellava la victòria que dona el liderat definitiu del grup. Al final 7-9.

Gran temporada d´aquest equip, demostrant que nomes un pèssim arbitratge el dia precís, el va apartar d´estar jugant per pujar de categoria en el grup d´adalt. De fet el Poble Nou amb qui es barallava en aquell decisiu partit, ja esta classificat per jugar-la.
Arbitratge de C.Villanueva que va xiular 4 exclusions als dos equips i 1 penal als locals.

Parcials: ( 4-4, 0-1, 1-3, 2-1 )
C.N. Premià: P.Mata, B. Hernández (2), D.Rosado, E.Cazorla, J.Miralles, N.Soler, F.Iriso (1), R. Moreno (1), R.Albero (2), J.Gratacots (1), A.Aguilar.

C.N. Sallent: J.Vila, A.Ballestero, Raul R.(4), D.Ruiz, Ivan R., J.Palacios, A.Noguera (5), G.Batanero, A.Garrido.