17/5/15

Punt i final amb gran partit.

C.N. Catalunya 16 - C.N. Sallent 7
Lliga Catalana Juvenil Masculí ( 9-20 )

Partit amb majúscules el que hem pogut viure avui a la piscina del C.N. Catalunya, gran espectacle amb dos fantàstics primers quarts dels dos equips. A la represa els sallentins no han pogut mantenir el ritme davant la gran profunditat de la banqueta local que feia els canvis de 6 en 6, mentre els sallentins es conformaven amb els seus 2 únics canvis i el porter del cadet J.Vila fent de tercer jugador de camp.

Partit emotiu, amb moltes despedides. Fins a 5 jugadors locals jugaven avui el seu últim partit en categories de formació de la mateixa manera que per part sallentina, Arnau Montalà i Joan Arjona també deixaven enrere la seva etapa de formació en categories inferiors. L´equip local molt recolzat per la seva afició ha sortit amb moltes ganes de guanyar el partit i els sallentins no s´han quedat enrere oferint tots dos un primer quart de gran bellesa, d´aquells que fan afició, amb intercanvi de gols i on es succeien els gols i les avantatges minses per part dels dos equips com ho demostren el 0-1, 2-1, 3-2, 3-4 fins acabar el quart amb superioritat local 5-4 a l´últim segon del quart.

El segon quart tot i que els locals han agafat avantatge fins al 8-4, els sallentins no s´han rendit. Han afinat la seva punteria i tot el que no havia entrat en els molts intents sallentins del quart ha entrat a l´últim minut amb dos gols seguits, un de A.Montalà i l´altre de A. Noguera per deixar un bon resultat al descans, 8-6. Amb una bona sensació i waterpolo del bo. Gran espectacle, molta lluita i molta intensitat.

El tercer quart ha començat amb gol local que no ha fet baixar el nivell sallentí que continuava intentant seguir plantant cara al potent equip local, però les forces començaven a faltar poc a poc. 3 gols locals deixaven un marcador de 12-6 abans que M.Guirado en fantàstic llançament escurces la diferencia fins al final 12-7 davant la bona actuació del porter local parant pilotes que es veien més dintre que fora. També bona actuació de JX.Pallarès a la porteria sallentina.
A l´últim quart tot i que els sallentins han continuat lluitant l´equip local jugava amb rellotge a favor i la rotació dels seus homes ha estat decisiva per acabar amb 4 gols més amb el final 16-7, amb un gran partit de waterpolo.
La parella arbitral, S.Masso i Q.Jaumeandreu ha xiulat 10 exclusions i 1 penal als locals per 9 exclusions sallentines.

Parcials: ( 5-4, 3-2, 4-1, 4-0 )
C.N. Catalunya: J.Salmerón, O.Catena, V.Morell (4), M.Meya (2), Andreu Franco, A.Torras, E.Sanchez (3), A.Lara (1), M.Granada (1), R.González (1), O.Cayon (2), V.Camarero, J.Castellaguè, Albert Franco.

C.N. Sallent: J.X. Pallarès, M.Manrique, A.Ballestero, R.Ruiz (1), X.Ramos (1), M.Guirado (1), J.Arjona, A.Montalà (2), J.Vila, A.Noguera (2)