24/5/15

El llaçet a una gran temporada.

C.N. Sallent 7 - C.N. Olot 4
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 15-18 )

Final de temporada i de manera brillant per la gran temporada del cadet masculí. Novament els nois d´Angel Peirón van tornar a fer el seu partit, dominant en tot moment i portant el ritme del joc per tornar a emportar-se la victòria i certificar la primera posició del grup ja aconseguida fa un parell de jornades.
L´equip va tornar a fer gala de les seves potents armes, la defensa pressionant que ofega les posicions d´atac rivals, la bona feina sota pals de un extraordinari J.Vila i el ritme d´atac tranquil però segur que va posant distancia al marcador.

El primer quart clarament a favor desde l´inici, A.Noguera amb 2 gols, un d´ells de penal i R.Ruiz a falta de dos minuts pel final del quart deixaven una avantatge clar en que fonamentar la victòria. El 3-0 davant d´un equip ben ordenat com el sallentí en defensa feia realment difícil la remuntada olotina que no trobava les vies per poder foradar la porteria local.

Segon quart amb moltes exclusions, l´equip olotí incrementava la seva pressió defensiva intentant ofegar les jugades d´atac sallentines fixant les defenses sobre els jugadors referents del locals aconseguint arribar al final del quart aturant l´atac sallentí però encara amb el marcador propi a 0 desprès dels dos primer quarts.

El tercer quart es va iniciar amb dos gols seguits, A.Noguera de penal i R.Ruiz posaven el 5-0 clar pels locals abans del primer gol olotí que podia haver retallar més la diferencia sense la actuació del porter local J.Vila aturant un penal. Abans de tancar el quart A.Noguera deixava un insalvable 6-1.

L´últim quart amb l´equip ja més relaxat va fer que els olotins reduïssin la diferencia amb bones jugades a la boia que va ser la via de entrada per l´atac olotí. Tot i començar amb gol inicial de R.Ruiz, 3 gols visitants van fer que l´avantage quedes al final reduïda a 3 gols però sense dificultat per anotar-se la victòria a l´últim partit de la temporada.
Arbitratge a carreg de A.Izquierdo que va xiular 8 exclusions i 1 penal per 6 i 2 penals als visitants.

Parcials: 3-0, 0-0, 3-1, 1-3
C.N. Sallent: J.Vila, A.Ballestero, R.Ruiz (2), A.Marín, I.Ruiz, U.Rodriguez, A.Noguera (5), J.Palacios, G.Batanero, A.Garrido.

C.N. Olot: B.Segura, J.Rubio, A.Casadevall, M.Pujalar, M.Coma (1), I.Aguilera, J.Coma, A.Cribero (3), F.Ruiz, E.Soaz