17/5/15

L´Infantil continua la seva bona marxa.

C.N. Sallent 14 - C.N. Badia 4
Lliga Catalana Infantil Mixt ( P15-18 )

La resistència del Badia només va durar un quart. El descans del jugadors grans de l´equip sallentí que acabaven de jugar un dur partit a categoria cadet, amb practicament tots els minuts en joc per la falta de canvis va provocar que l´equip marxes al final del primer quart amb desavantatge 0-1. Però poc va durar la alegria visitant. Ivan, Arnau i Alex van entrar a la piscina i de seguida els locals van recuperar el comandament del partit amb un parcial 6-0 que deixava clara la superioritat local en aquest partit que no deixa de ser tota una sorpresa veient la igualtat en els altres 3 enfrontaments que s´han viscut al llarg de la temporada. Gols d´aquest quart de I.Ruiz (2), J.Tapia (2) i A. Garrido (2).

Amb la clara diferencia al marcador, més rotacions per donar minuts a tothom i igualtat al tercer quart amb parcial de 1-1 amb gol de A.Marín que deixava el marcador en 7-2 a l´intercanvi de banquetes.
El 4rt període va significar la sentencia del matx. Parcial de 3-0 per arribar amb l´acumulat de 10-2 al final del quart amb gols de I.Ruiz i M.Cerezo (2).
Tranquilitat per afrontar els dos últims quarts amb un partit ja sentenciat que tot i el parcial de 0-2 al cinquè quart en cap moment va perillar per acabar amb un 4-0 de parcial a l´últim que deixava clara la superioritat local demostrada aquesta vegada a la piscina.

Amb aquest important triomf els sallentins continuant líders del seu grup amb 3 punts de diferencia sobre C.W. Anglès i el combinat Banyoles/Figueres a la espera del decisiu últim partit de la temporada del pròxim cap de setmana a la piscina de C.W. Anglès. Els sallentins tindran prou amb un empat per assegurar-se la primera plaça final del grup. Cal anar a buscar la victòria i tancar la temporada amb un bon regust.
Arbitratge a carreg de M.Daura que va xiular 11 exclusions i 1 penal als locals per 3 als visitants.

Parcials: ( 0-1, 6-0, 1-1, 3-0, 0-2, 4-0 )
C.N. Sallent: I.V. Chircu, E.Masplà, S.Vendrell, J.Tapia (3), A.Marín (2), I.Ruiz (4), M.Cerezo (2), A.Pardo, A.Garrido (3), P.Pérez, M.Castro, I.Gil.

C.N. Badia: C.Sanz, J.A. Romero, H.Piedrafita, C.López, G.Puig, A.González (2), A.de Pablo, E.Faus, G.Delgado (2), D.Pastor.