26/4/15

El primer quart condiciona la resta del partit

C.N. Sallent 12 - U.E. Horta 17
Lliga Catalana Juvenil Masculí ( 9-20 )

Una vegada més l´efecte muntanya russa. Els sallentins perden el partit en un primer quart desastrós, amb falta d´intensitat i atenció. Desprès bona remuntada fins a estar a un sol gol. I quan s´esta a punt, falta paciència, dos exclusions evitables i una pilota perduda torna a posar distancia impedint que l´equip pugues treure un bon resultat. Tot i la bona imatge en 3 quarts, quan marxes perden de 6 gols en el primer, tot es complica molt. A aquesta categoria o surts dur i intens des de el primer moment i durant tot el partit o es realment complicat guanyar a ningú, no hi ha rivals fàcils.

Primera jugada i llançament sense oposició que acaba a la xarxa, segon atac i segon gol en les mateixes condicions. 0-2 de sortida abans que X.Ramos escurces en bona acció a boia 1-2. I continuem igual!!, sense pressionar, sense fixar el marcatges i permetent els llançaments sense oposició a més de poca mobilitat en atac, fent llançaments a porteria massa llunyans. Tot el contrari que el jugadors barcelonins. El resultat del parcial, 1-7 molt ampli.

Esbroncada general a la banda i comença el segon quart. A.Noguera i A.Montalà son els primers en adreçar la situació apropant l´equip. La defensa ara si es pressionant i els barcelonins ja no troben les facilitats del primer quart. Tot ai això arriba el gol visitant abans que M.Guirado tanques els quart amb parcial de 3-1 favorable que deixava el marcador en 4-8. Difícil però no impossible.

Tercer quart molt golejador. Els sallentins veien amb facilitat la porteria rival provocant fins a 4 penals per efecte de la doble boia amb un excel-lent partit de X.Ramos avui en aquesta posició, però no aconseguien tancar la seva pròpia arribant al final de quart una mica més a prop del rival, 9-12 amb gols de A. Noguera ( 3, 2 de penal ), R.Ruiz ( també de penal ) i X.Ramos.

Tot i estar lluny encara l´equip semblava convençut de poder remuntar el partit i de fet va estar molt a punt. En dos minuts A. Montalà i A.Noguera posaven el resultat en 11-12 encara amb més de 6 minuts per jugar. Segurament l´exces d´acceleració van fer perdre el partit, dos exclusions seguides, una innecesaria en un pressió a la banda, i un altre en posició de cubre i gol visitant. Pilota perduda en un passe enrere i penal que posava el 11-14 i exclusió definitiva de A. Montalà que acabava amb les esperances sallentines. D´aqui al final l´equip va desapareixer per arribar a un final 12-17.  Tot i estar molt a prop, el 1-7 inicial va ser un llast massa gran.
Arbitratge de A.Izquierdo i V.Pascual que van xiular 7 exclusions i 1 penal als locals per 2 exclusions i 4 penals als visitants.

Parcials: ( 1-7, 3-1, 5-4, 3-5 )
C.N. Sallent: JX. Pallarès, M.Manrique, J.Vila, Raul R. (2), X.Ramos (2), M.Guirado (1), J.Arjona, David R., A.Montalà (2), A.Noguera (5).

U.E. Horta: V.Serrano, P.Parraga, J.Giménez (4), A.Fernández (1), M.Gasch, P.Borras, M.Santiago (5), O.Martínez (3), D.Alfonso, P.Gómez, I.Giménez (4).