25/4/15

Els cadets tornan a asaltar Montjuïc.

C.N. Montjuïc 6 - C.N. Sallent 10
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 15-18 )

Novament l´equip cadet sorprèn. Novament convocatòria molt justa, amb 9 jugadors, un més que la setmana passada a Olot, i amb piscina gran, però sense poder tenir l´equip complert. I novament l´equip competeix al màxim i treu el partit endavant guanyant tots els quarts, solid com un roc i molt segur, competint amb molt cap.  No deixa de sorprendre la gran temporada que esta realitzant aquest equip i que esta demostrant ser el millor de la secció en categories de formació. Gran equip.

Tot i que el primer gol del partit ha esta per l´equip local, ràpidament A. Noguera igualava el partit per acabar dominant el quart amb gol de R.Ruiz en jugada de superioritat. 1-2. L´equip esgrimia les seves armes, bona col·locació, moviment de pilota, paciència en atac per buscar la millor opció, solidesa defensiva i J.Vila sota pals preparat per aturar qualsevol pilota que pugues superar la bona defensa sallentina.

Segon quart amb el mateix guio. L´equip solid enrere i esperant les seves oportunitats, R. Ruiz posa diferencia de dos gols i entrem en un intercanvi de gols que tot i que l´equip local apropava les distancies a un gol de diferencia sempre havia resposta resposta rapida per mantenir l´avantatge de dos gols al final del quart. 3-5 al descans amb gols de A.Noguera.

Represa de partit i J.Palacios incrementa la diferencia fins a 4 gols, 3-7. Reduït a 2,30 del final per P.Collado abans d´acabar el tercer quart amb una exclusió doble tallant la picabaralla entre dos jugadors. 4-7 que semblava quasi definitiu.

Però per si havia algun dubte, els sallentins colpejan primer, 4-8 de R.Ruiz que treia les esperances de remuntada a l´equip barceloní per tancar el partit amb un altre intercanvi de gols, amb gols de A.Ballestero i A.Noguera, fins al resultat final de 6-10 que deixava clara la superioritat dels sallentins guanyant clarament el tercer enfrontament de la temporada davant el Montjuïc.
Arbitratge de R.Garcia que va xiular 4 exclusions als locals per 3 i 2 penals als sallentins.

Parcials: ( 1-2, 2-3, 1-2, 2-3 )
C.N. Montjuïc: G.Ballesteros, A.Ponferrada, D.Bizcarri, A.Cobos (1), A.Conde, G.Cuacos (1), A.Martínez (1), C.Cantos (2), V.Marín, R.Holgado, P.Collado (1), J.Chica.

C.N. Sallent: J.Vila, A.Ballestero (1), Raul Ruiz (3), David Ruiz, Iván Ruiz, J.Palacios (2), U.Rodríguez, A.Noguera (4), A.Marín.