26/4/15

L´avantatge inicial decisiva per a la victòria final.

C.N. Sallent 15 - Figueres / Banyoles 11
Lliga Catalana Infantil Mixt ( P11-15 )

L´infantil tornava a la competició desprès de la experiència valenciana del cap de setmana passat i ho feia amb contundència, guanyant el partit recolzat en un excel-lent inici que reflectia un 5-0 desprès de jugar els dos primers quarts. Bon partit de l´equip en un partit massa dur per el que es aquesta categoria i on l´arbitratge no ha deixat content a cap dels dos equips.

L´equip sabia de la dificultat del rival amb el qual ja va perdre el primer partit de la primera volta per 10-7 i sabia que calia estar molt atent i treballar dur per poder guanyar el partit i continuar aspirant a la primera plaça final del grup. I així ho ha fet. Bona sortida i parcial de 2-0 amb gols de A. Marín i I.Ruiz. Gran sortida del segon quart que eixamplava la diferencia amb 3 gols més de A.Garrido per partida doble a la boia i novament A. Marín fins al 5-0 mentre anaven caient les exclusions del combinat gironí una darrera l´altre en l´intent d´aturar el efectiu joc d´atac sallentí. 3 exclusions del quart deixaven al combinat sense un dels seus efectius.

Inici del tercer quart i arriba el 6-0 de A.Garrido, avui autentic mal son de la defensa visitant, per acabar el quart amb un intercanvi de gols que deixava l´aventatge de 5 gols al final del quart 8-3, amb els altres 2 gols del quart de E.Masplà i I.Ruiz.

Canvi de banquetes i torna a colpejar primer l´equip sallentí, novament A.Garrido eixampla la diferencia reduïda amb 3 gols seguits visitants per posar un preocupant 9-6 que s´encarregava d´arreglar l´aleví J.Tapia en transformar un penal cap al final del quart, 10-6.

El cinquè quart ha tornat a ser de color sallentí i tot i el gol inicial dels visitants, A.Garrido, E.Masplà i I.Ruiz deixaven un marcador molt favorable de 13-8 abans de l´últim quart que s´ha resolt en un intercanvi de gols favorable al combinat per 2-3 desprès d´acostar el resultat 13-11 i finalment resolt pels sallentins amb 2 gols de A.Pardo per deixar el definitiu 15-11 que fa guanyar als sallentins el golaverage per possibles empats a punts al final de la fase.
Arbitratge molt discutit per tothom de A.Ruiz que ha xiulat 5 exclusions sallentines per 13 i 2 penals al combinat visitant.

Parcials: ( 2-0, 3-0, 3-3, 2-3, 3-2, 2-3 )
C.N. Sallent: I.Valentin, E.Masplà (2), J.Tapia (1), A.Marín (3), I.Ruiz (2), M.Cerezo, A.Pardo (2), M.Montalà, A.Garrido (5), S.Vendrell, I.Gil.

Figueres / Banyoles: M.Masdevall, B.Subies, M.Riera (4), A.Carretero (2), A.Lobel, A.Bahí (1), E.Colprim, A.Mateo, A.Villarejo, N.Franch (2), T.Tapia (1), J.D.Tilaguy, A.Coll (1).