12/4/15

El Poble Nou fa més per guanyar el partit.

C.N. Poble Nou 9 - C.N. Sallent 7
Lliga Catalana Juvenil Masculí ( 9-20 )

Visita a Poble Nou, retrobada amb bons amics fets a base dels molts enfrontaments d´aquesta temporada en diverses categories, coneguts ja d´altres anys i companys d´aventures en aquests temps difícils que corren pel nostre estimat esport. S´esperava un partit dur i igualat tal i com son sempre els duels que enfronten a aquests dos equips. I bona part del partit si que ha estat igualat, però no tant intens com s´esperava. Moments de complicitat entre els jugadors ja coneguts, així ho demostren, somriures de complicitat, xerrades entre ells, això si, no sense deixar-se anar alguna "carícia" de tant en tant per no perdre els bons costums.

L´equip sallentí ha pogut començar manant al marcador però el llançament des de la posició de boia que queda a la línia, dubtes, fa que a la següent jugada anoti l´equip local, més errades en atac que haurien d´haver acabat en gol i nou gol local. Quan es perdona s´acaba pagant. Per sort penal transformat per A.Noguera a l´últim sospir. 2-1.

Sortida amb exclusió sallentina i gol local retallat novament de penal per A.Noguera. L´equip seguia tenint moltes dificultats per atacar i només des de la posició de boia es podia fer mal al set local amb bona aturada del porter local que parava un bon llançament des de boia. I novament es repeteix la historia 4-2 al final del quart i canvi de banquetes.

Arrenca el tercer quart i M.Manrique des de boia fa el 4-3, novament gol local i els jugadors exteriors sallentins continuan sense pólvora i sense llançament. M.Manrique fa el 5-4 novament a boia respost ràpidament pels locals 6-4. Problema amb el marcador que no es va solventar fins al final del partit, sembla increïble que s´anoti el gol a un altre equip, ja no al marcador, que reflexava un irreal 7-3, sinó a l´acta del partit.

Aquest fet i les moltes protestes des de la banqueta i grada sembla haver descentrat als sallentins que a l´inici de l´últim quart han encaixat dos gols que deixaven el marcador en 8-4 i gràcies ja que la actuació del porter J.X. Pallares ha estat excepcional fins i tot aturant dos penals. L´equip s´ha tornat a centrar una mica i primer R.Ruiz i desprès A.Noguera anotant el seu tercer penal escurçaven fins 8-6 a 3,20. Només hem pogut veure un intercanvi de gols fins al final, tancant A.Montalà amb llançament des de posició 5.
Poca aportació dels jugadors exteriors amb un únic gol per poder guanyar el partit.

Arbitratge dels senyors Pérez i de la Vega que han xiulat 5 exclusions i 3 penals als dos equips i discussió final a la taula davant la obstinació de la mateixa per deixar el resultat correcte tal i com li deien els representants de Poble Nou, Sallent i els mateixos arbitres.

Parcials: ( 2-1, 2-1, 3-2, 2-3 )
C.N. Poble Nou: D.Serrano, L.Lucero (2), M.Escrig, E.Sales (2), D.Cabezas, E.de San Agustín, R.Vidal, J.Vernet, P.Campos, D.Trejo (1), S.García (2), U.Biel, P.Fernández (2).

C.N. Sallent: JX.Pallarès, M.Manrique (2), A.Ballestero, R.Ruiz (1), X.Ramos, M.Guirado, J.Arjona, A.Montalà (1), J.Vila, A.Noguera (3).