26/4/15

El Santfe te prou amb mig partit

C.N. Sallent 8 - C.N. Sant Feliu 13
Lliga Catalana Cadet Femení

Final de temporada per l´equip cadet femení i final de recorregut de la majoria de jugadores dintre de la categoria cadet amb derrota tal i com era esperat davant un equip més armat que no pas el sallentí. El balanç no podem dir que ha esta bo. Al final 14 derrotes i cap victòria no es un bon balanç tot i que cal dir que el nivell era molt alt, amb la presencia dels 7 equips catalans de més tradició dintre del waterpolo femení català.

Ens quedem amb alguns moments i alguns partits on s´ha aconseguit posar les coses difícils al rival, però la inferioritat del set sallentí ha estat evident en el comput general de la temporada. També cal recordar el bon paper d´aquestes mateixes jugadores en la seva habitual participació com a components de l´equip absolut femení.

El partit ha quedat vist per sentencia al primer quart. La poca intensitat sallentina i la efectivitat de l´equip del baix Llobregat personificada amb la seva figura H.Dalmases amb 4 gols i ben acompanyada per P.Carcereny han fet que el resultat fos prou clar 0-5, que deixava  a les locals sense opcions de arribar a fer mal al set visitant necessitat de la victòria per assegurar la seva plaça al campionat de Catalunya.

Rotacions a l´equip visitant i es minimitza el parcial tot i que les sallentines continuaven sense opcions de foradar la porteria rival M.Manchego es suma a la festa i P.Carcereny feien que el resultat al descans no deixes lloc per la sorpresa. 0-7.

El canvi de banquetes ha suposat que per fi les sallentines puguessin entrar dintre del partit, no sense que abans 3 gols de les visitants que feian més gran l´avantage fins al 0-10 abans que A.Cesar fes el primer gol local al que van seguir dos gols més, E.Noguera i novament A.Cesar retallaven el resultat a 3-10, per acabar el quart amb parcial 4-5 amb un altre gol de A.Cesar molt efectiva que posava el resultat de 4-12 a falta de l´últim quart.

Amb el partit decidit l´equip sallentí ha jugat els seus millors minuts, aprofitant  l´absencia de les jugadores de referència visitants per anotar-se el parcial amb resultat de 4-1 que deixava el resultat final en un agradable 8-13 que no reflectia la superioritat demostrada per les jugadores visitants durant bona part del partit. Gols d´aquest quart de A.Cesar (2), J.Boixader i L.Flores.
Arbitratge a carreg de A.Izquierdo i V.Pascual que han xiulat 4 exclusions locals per 3 visitants.

Parcials: ( 0-5, 0-2, 4-5, 4-1 ).
C.N. Sallent: L.Puiggros, L.Cruz, J.Boixader (1), A.Baró, A.Toribio, C.Puerta, L.Flores (1), E.Noguera (1), C.López, A.César (5), I.Peirón.

C.N. Sant Feliu: A.Fernández, L-Albuixech, S.Fernández, A.Bellés, E. López (2), B.García, M.Manchego (2), A.Pérez, H.Dalmases (6), L.García (1), P.Carcereny (2), I.Gómez.