19/4/15

Bona experiencia per l´infantil a Valencia.

III Torneig Nacional Infantil WP Túria

Aquest cap de setmana s´ha dut a terme al Poliesportiu Nazareth de València el III Torneig Nacional Infantil de Waterpolo organitzat per el WP Túria on han participat els nostres jugadors infantils sense gaire sort però si amb una magnifica experiència per aquest equip amb molts jugadors nous en el món del waterpolo, i encara en categoria aleví.

El torneig tenia un bon nivell on la resta d´equips presentaven molts jugadors de segon any de la categoria el que ha fet que els sallentins s´hagin vist mermats en les seves posibilitats per poder competir amb rivals amb més experiència i més envergadura. Tot i això el resultat es molt positiu. Els que hem tingut la oportunitat de assistir a diversos tornejos d´aquestes característiques, sabem de la importància que tenen, tant per els jugadors que es transformant, donant el mateix de si i agafant una experiència que difícilment es pot aconseguir amb els entrenaments diaris i molta unió al grup com per la convivència dels pares obligats a conviure durant un parell de dies junts i on s´arriban a fer bones amistats. Personalment puc dir que recordo totes i cadascuna de les sortides a tornejos que he tingut la oportunitat de fer amb molts bons records.

Pel que fa al terreny esportiu, el C.N. Sallent encapçalat per l´entrenador J.López quedava enquadrat al grup B amb C.W. Morvedre de Sagunt, , C.W. Múrcia, C.N. Cuatro Caminos i C.W. Castelló. A l´altre grup, el A, figuraven C.W. Túria de València, C.W.Elche, Stadium Casablanca de Zaragoza, C.N. Cuatro Caminos Femení i C.N. Godella.

Els sallentins no van poder guanyar cap dels 4 partits del grup amb resultats:

  • C.N. Sallent 2 C.W. Morvedre 7
  • C.N. Sallent 3 C.W. Múrcia 6
  • C.N. Sallent 5 C.N. Cuatro Caminos Masc. 8
  • C.N. Sallent 2 C.W. Castelló 8
Classificacions dels grups:
Grup A: 1- C.W. Elx, 2- S.Casablanca, 3- C.W. Túria, 4 - C.N. Cuatro Caminos F. 5- C.N. Godella

Grup B: 1- C.W. Morvedre, 2- C.W. Castelló, 3- C.W. Múrcia, 4- C.N. Cuatro Caminos M. 5-C.N. Sallent.

En la lluita per el 9è i 10è lloc el C.N. Sallent tot i fer un bon partit no ha pogut amb el C.N. Godella perdent per 9-11. El guanyador del torneig ha estat el C.W. Morvedre que s´ha imposat a la final al C.W. Elx per un contundent 9-3.

Bona experiència al sarró i un intensiu que s´ens dubte farà créixer els nostres jugadors. Felicitats nois. I gràcies als pares i a Jordi López sense els quals hauria estat impossible la nostre presencia a la capital Valenciana amb els nostres amics del CW Turia que una vegada més i ja son incontables, som molts els jugadors i pares que recordem i tenim bons amics a C.W. Turia,  ens han acollit a les seves cases fent-nos gaudir de la nostre estancia. Gran torneig com sempre. Moltes gràcies amics. Gràcies a tots per la vostre implicació.