19/4/15

Partit molt seriós del cadet.

C.N. Olot 3 -C.N. Sallent 10
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 15-18 )

Bon partit dels cadets, conscients de que el partit seria molt difícil per les ja conegudes senyes de identitat que exhibeix el rival habitualment, un equip molt lluitador que mai dona un partit per perdut i per les baixes de l´equip que el deixaven molt minvat d´efectius. L´equip va fer un partit molt seriós, castigant al rival amb les seves armes i no donant opcions al rival, guanyant amb més diferencia de la esperada.

Partit molt travat d´inici amb fortes defenses per part dels dos equips. No va ser fins als últims dos minuts del quart que es va moure el marcador. Dos gols de A. Noguera, el segon transformant un penal donaven un bona renda que va ser retallada a l´últim segon per part local, 1-2 de parcial.

La sortida del segon quart amb els sallentins ben posats dintre del partit va fer molt mal al locals, primer R.Ruiz en la primer jugada i desprès A.Noguera transformant el seu segon penal posaven el 1-4 que va ser rematat amb un altre transformació de penal del mateix jugador que deixava un 0-3 de parcial amb acumulat al descans de 1-5 que semblava molt clar però amb el dubte de si aguantarien la resta del partit desprès de la exclusió definitiva de U.Rodríguez que deixava l´equip sense canvis.

El canvi de banquetes i la represa del joc van dissipar els dubtes, els Olotins ho intentaven però no podien superar la defensa sallentina i de la resta s´encarregava J.Vila sota pals, R.Ruiz i A.Ballestero van posar el partit amb 1-7, retallat quasi d´inmediat pels locals i arrivant al final del quart 2-7 i amb els locals molts carregats d´exclusions.

L´últim quart va acabar de definir un partit ja clar i fins i tot amb 6 contra 6 per les exclusions locals i per la cortesia de l´entrenador visitant, Àngel Peirón, que va retirar un jugador sallentí per continuar jugant el partit en igualtat numèrica. Parcial de 1-3 amb gols de A.Noguera, Raul R. i David R. que deixaven el definitiu 3-10.
Arbitratge de D.Roura molt discutit per el públic local que va xiular 13 exclusions i 5 penals als locals per 5 exclusions sallentines.

Parcials: ( 1-2, 0-3, 1-2, 1-3 ).
C.N. Olot: B.Segura, J.Rubio, A.Casadevall (1), M.Pujolar, M.Coma, J.Coma, A.Cribero, M.Chica (1), F.Ruiz (1), E.Soaz.

C.N. Sallent: J.Vila, A.Ballestero (1), R.Ruiz (3), D.Ruiz (1), U.Rodríguez, A.Noguera (5), J.Palacios, G.Batanero.