12/4/15

Els dos primers quarts, claus per la victòria.

C.N. Sallent 8 - C.W. Anglès 6
Lliga Catalana Infantil Mixt ( P11-15 )

Els sallentins van cimentar la victòria davant un lluitador Anglès en dos primers quarts molt bons en defensa deixant el rival, molt lluitador durant tot el partit, a 0 i en un segon quart productiu que van fer que l´equip agafes avantatge de 4 gols que els permetria afrontar les rotacions i arribar al final del partit sense angoixes.

El primer gol va arribar de seguida, superioritat favorable i I.Ruiz transforma el primer, resultat que ja no es mouria amb una forta defensa local que no deixava bones posicions d´atac als visitants. Segon quart i novament I.Ruiz feia el segon. Jugada de superioritat i A.Pardo transforma el tercer per tancar el quart a l´últim sospir amb fort xut de A.Marín que transformava el quart deixant una renda prou clara 4-0
.
Tercer quart més competit amb marcatge específic a I.Ruiz per impedir que fos qui portes el joc. L´Anglès aconsegueix els seus primers gols que retallaven la diferencia a 2 gols, però novament A.Marín agafant la responsabilitat en dos jugades de superioritat provocades per pilotes al boia A.Garrido, ahir sense anotar però fent molt bona feina a la seva posició, feien arribar al descans amb 6-2 clar.

Tornada a la piscina desprès del canvi de banquetes i 2 gols de I.Ruiz donaven el màxim avantatge als locals amb un parcial de 2-1 per arribar al final del quart amb acumulat de 8-3. L´entrenador local van canviar a I.Ruiz amb dos exclusions, fet que va ser aprofitat per l´equip visitant per apropar-se al marcador al final del quart amb 8-5. Mateixa tònica que va seguir l´últim quart amb l´equip local vivint de la renda aconseguida als quatre primers quarts amb bones aturades del porter visitant, per arribar al final del partit amb 8-6 que deixa els punts a casa davant un lluitador equip desencertat ahir davant la bona defensa local.

Arbitratge a carreg de R.Garcia que no va deixar content a cap dels dos equips amb 6 exclusions pels sallentins i 8 pels jugadors visitants i un penal a cadascun dels equips.

Parcials: ( 1-0, 3-0, 2-2, 2-1, 0-2, 0-1 )
C.N. Sallent: I.V. Chircu, P.Palacios, S.Vendrell, J.Tapia, A.Marín (3), I.Ruiz (4), M.Cerezo, A.Pardo(1), P.Gil, A.Garrido, I.Gil.

C.W. Anglès: A.Güibes, M.Bota, G.García, R.Blancafort, P.Zamora, C.Marouan, M.Luque (1), I.Rodríguez (2), A.Ruscada (2), P.Bassà (1), A.Tomàs, E.Ionut, G.Ruscada.