30/12/13

Un somni portat a la realitat, I Torneig de Nadal.

I Torneig de Nadal
Fotos: José Ruiz i Mike Lenard

Aquest passat dissabte, dia 28, ha tingut lloc a Sallent el I torneig de Nadal de waterpolo del CN Sallent. Aquest somni que vem tenir tot just fa un parell de mesos ha concluit amb èxit esportiu i organitzatiu, segons les moltes felicitacions que hem rebut dels clubs convidats, als quals donen les gracies per la seva participació en dates tan assenyalades.

La participació contava amb 7 clubs ( CW Anglès, CN Badia, CN Banyoles, GEiEG, CN Olot, CN Rubí i l´anfitrió CN Sallent ), repartits en les quatre categories del torneig, aleví mixt amb 4 clubs, infantil mixt amb 4 clubs, cadet femení amb 2 clubs i cadet masculí amb 4 clubs. Al final del torneig s´han jugat 14 partits durant tot el dia de dissabte en un no parar frenètic. A la grada no si cabia, plena como mai i s´ha donat de menjar a 270 persones.



Pel que respecta a la vesant purament esportiva al torneig aleví destaca la victorià del GEiEG i la última plaça dels alevins locals que van acusar la seva primera participació com a equip, tot i jugar un molt bo primer partit i posar en dificultats al GEiEG.

Al torneig infantil destaca la victorià a la final del CN Sallent a la final contra el combinat Gironí (Banyoles/Geieg) en un partit molt disputat demostrant el perquè de la seva bona classificació lluitant per l´ascens a la primera categoria de la lliga catalana.

Les noies del cadet femení han donat la sorpresa agradable del torneig imposant-se al CN Rubí, únic rival del torneig d´aquesta categoria, per diferencia de gols, 5-1 en el primer partit i 5-7 al segon que sumava el 10-8 final que donava la primera plaça a les sallentines, equip en clara progressió ascendent tot i la joventut del grup amb només jugadores de primer any.

Pel que fa als cadets masculins bon torneig, amb bons rivals. Al mati els sallentins es desfeien amb facilitat del combinat Gironí en un molt bon partit i a la tarda tot i intentar-ho, la major experiència i la qualitat dels seus jugadors va fer que la victorià es decantes de banda del CN Rubí (guanyador al matí del matx contra el CN Olot), ocupant l´equip sallentí la segona plaça final.
Al final repartiment de medalles i trofeus per tots els participants, gràcies al recolzament dels col-laboradors del torneig, Excmo. Ajuntament de Sallent, Frescuore-Sallent i Bar-Restaurant de la Piscina, que han fet possible aquest torneig amb el seu recolzament juntament amb les moltes hores de feina deixades per les persones que han col-laborat en la organització d´aquest torneig. Desitjant que això nomes sigui el principi d´un camí que volen sigui llarg i que volem recórrer tots plegats com a club dintre el mon del waterpolo.

Els resultats del torneig els podeu trovar a l´enllaç: