1/12/13

Els infantils tancan la primera fase amb 4 de 4.

C.N.Sallent 16 -C.N.Minorisa 1
Lliga Catalana Infantil Mixta ( Grup H, 19-30 ), 1ª Fase.

Fàcil partit per els mes petits del club dirigits pel seu tècnic Angel Peiron que en cap moment van tenir problemes per desfer-s´en del cuer del grup i tancar la primera fase amb 4 victòries en 4 partit a la espera de rivals a ben segur més complicats a la segona fase.

Sabedor de la superioritat local l´entrenador local va fer moltes rotacions buscant que tots els jugadors locals tinguessin minuts dintre l´aigua i ja al final del 4ª quart van tancar el marcador restant 2 quarts per la conclusio del partit, tot i la bona disposició de l´equip visitant dirigit per Carla Fargas que intentava evitar el tancament del mateix.

El partit va anar sota el guio previst i el gols anaven caient de la banda local, amb un equip físicament molt superior al Minorisa amb molts jugadors de categoria inferior. Nomes durant la primera part el Minorisa va plantejar una certa oposició, tancant el parcial amb 3-1, amb gol visitant de penal (S. Merenguer ). El segon parcial ja amb 6-0 deixava el partit sentenciat i la resta amb 1-0 i 6-0 que tancaven partit tot i poder veure 5 gols més per part local i 2 gols més per part dels visitants.

Destacant l´apartat golejador, per part local: A.Estany i A.Garrido des de la boia amb 5 cadascun ben acompanyats per E.Noguera amb 3, P.Gil amb 2 i A.Ballestero amb 1.
Arbitratge a carreg de A.Garcia que va assenyalar 3 exclusions i 1 penal a l´equip sallentí per 2 exclusions i 1 penal al conjunt manresà.

Parcials: 3-1, 6-0, 1-0, 6-0,......
Alineacions i golejadors:
C.N.Sallent: J.Vila, A.Estany(5), A.Ballestero(1), P.Gil(2), A.Marín, I.Ruiz, L.Flores, E.Noguera(3), M.Montalà, A.Garrido(5), P.Pérez, S.Vendrell, A.Toribio, J.Tapía.

C.N.Minorisa: P.Tutusaus, X.Custal, F.Jodar, S.Merenguer(1), M.Monferrer, L.Galván, A.León, J.Velasco, T.Sala, J.Flores, J.Cesar, G.Polinario, S.Espinar.