El primer objectiu de la temporada, encarrilat.

G.E.i.E.G. 5 - C.N. Sallent 8
Lliga Catalana Cadet Femení ( Grup Unic )
Crónica de Mariano Puerta

Deia Jaume Ponsarnau, l'exentrenador del Bàsquet Manresa, que el seu equip lluitava cada any per ser dels setze millors equips de la categoria. Era una manera de donar valor a un objectiu, la permanència, que, explicat d'una altra manera, sembla un objectiu menor, Si diem que les noies del Cadet del Sallent lluiten per no quedar últimes, sembla poca cosa. Però si expliquem que lluiten per quedar entre les vuit primeres, per les places que donen accés al Campionat de Catalunya, donarem el veritable valor dels partits contra el G.E. i E.G.

Malgrat la falta de punteria, les noies del Bages van inclinar el partit cap al seu favor mitjançant sengles gols de Peirón i Puerta. L'equip gironí, però, plantava cara amb els llençaments llunyans de Molas i Serena. Les gironines van capgirar totalment el signe del partit des de més enllà dels 5 metres. En arribar al descans, l'equip local guanyava 4 a 2 i la plaça pel Campionat de Catalunya semblava allunyar-se.

Al començament del tercer quart, arriba una jugada que, pot ser, va determinar el resultat definitiu. La jugadora local Sudria fa penal i ha de sortir de l'aigua perquè ja portava dos exclussions termporals. César marca el penalti i el G.E. i E.G. ha de jugar la resta del partit semprre amb dues jugadores alevines a l'aigua. Poc després, Peirón, tornava a empatar el partit aprofitant una superioritat. Molas, un altre cop des de lluny tornava a avançar l'equip de Girona, Aquest va ser el darrer cartutx del G.E.i E.G.. El Sallent, amb gols de César i Puerta, va tornar a capgirar el marcador i el tercer quart va acabar amb un esperançador 5 - 6.

El darrer quart va ser totalment Sallentí. Puerta va ampliar l'avantatge quan es portava poc més d'un minut. I el G.E. i E.G. va desaparèixer. El Sallent continuava desaprofitant ocasions, però els llençaments llunyans de les gironines anaven fora o a les mans de Puiggrós. Un gol en contraatac de Peirón al darrer minut va tancar el marcador deixant-lo en G.E. i E.G. 5 Sallent 8.
Arbitratge a a carreg de J.Agusti que va sancionar amb 6 exclusions i un penal a l´equip gironí i 4 exclusions a les jugadores del Bages.

Parcials: 1-2, 3-0, 1-4, 0-2.
Alineacions i golejadores:
G.E.i.E.G: M.Brugada, M.Vicens, P.Romo, C.Molas(3), J.Serena(2), X.Font, E.Sudria, C.Ibañez, N.Brugada, M.Sanchez.

C.N.Sallent: L.Puiggros, L.Porcel, J.Boixader, A.Baró, A.Toribio(1), C.Puerta(2), L.Flores, E.Noguera, C.López, A.Cesar(2), E.González, I.Peirón(3).