Un penal a 9 segons del final decideix l´enfrontament

C.N. Sallent 6 -C.N. Premía 5
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 11-20 )

Segona suada victorià del equip cadet amb l´enfrontament amb el Premia, necesitat de puntuar, que deixa l´equip a mitja taula i en disposició de lluitar per les posicions de privilegi de la taula.

Com ja es tònica habitual l´equip sempre surt amb cert relax que fa que l´equip visitant sempre marxi amb  avantatge en el marcador al final del primer quart, avui no seria una excepció, 1-2 al final del quart amb gol de R.Ruiz.

El segon quart ja va anar d´un altre manera i semblava que podia posar les bases per allunyar-se de l´equip visitant al marcador, al final del quart 2-0 que deixava el 3-2 al descans amb gols de X. Ramos i J. Palacios.  El partit no havia estat fàcil, certa precipitació i el pals feien que el marcador fos nomes d´un gol. El Premia jugava dur, intentant parar el nostre perillós joc de boia i de fet o va aconseguir durant quasi bé tot el partit.

El tercer quart començava amb el mateix guio, xuts precipitats, indecisió i poc encert feien que el marcador no es mogués. Destacar també la gran defensa del nois durant tot el partit que va deixar l´equip visitant amb 5 gols. A mig quart un penal a favor transformat per R. Ruiz donava una renda de 2 gols que semblava podia ser el detonant que fes marxar l´equip al marcador però 2 jugades de contraatac van posar la igualada abans del final de quart 4-4.

A l´inici de l´últim quart per fi gol en jugada de boia, X. Pelegrín aconseguia el 5-4 però d´aqui no vem pasar. I amb 51 segons per al final novament en jugada de clar contraatac arribà l´empat a 5 que semblava definitiu. Només un penal a falta de 9 segons ens va donar l´aire que necessitàvem. A R. Ruiz no li va tremolar la mà i va transformar el definitiu gol que tancava un partit amb molt patiment i no tant bon joc com l´exibit a Olot a l´últim enfrontament, tot i que els punts es queden a casa i ens permet mirar cap amunt a la classificació.

Destacar també la bona actuació sota pals dels dos porters JX. Pallarés en els dos primers quarts i de Ll.Villaró en els altres dos.
Arbitratge a carreg de M.Martínez que va assenyalar 4 exclusions a l´equip local i 7 exclusions i 2 penals als visitants.

Parcials: 1-2, 2-0, 1-2, 2-1
Alineacions i golejadors:
CN Sallent: JX.Pallarés, M.Manrique, R.Ruiz(3), X.Ramos(1), M.Guirado, A.Garrido, D.Ruiz, X.Pelegrín(1), J.Palacios(1), A.Otero, A.Estany, Ll.Villaro.

CN. Premía: C. Moreno, B. Fernandez, J. Campos, D. Rosado, F. Iriso, S. Martínez, P.Torrente(1), M.Deferr, A.Ruiz(4), B.Albero, X.Robles, V.Reyes.