1/12/13

Reacció dels cadets a Olot amb victoria contundent

C.N. Olot 5 -C.N. Sallent 12
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 11-20 )

Molt bon partit dels sallentins el que s´ha pogut veure avui a la piscina olotina, radicalment diferent a la imatge donada el passat cap de setmana a la piscina del Catalunya.

Des de el primer moment l´equip ha sortit amb ganes i endollat, i tot i que va marxar al final del primer quart amb un parcial contrari de 3-1 desprès de dos gols en superioritat dels locals de F.Luque i un altre de N.Rodeja, vells coneguts d´altres anys. Totes dues exclusions del esquerra M.Guirado que havia fet l´empat en llançament llunya. La imatge era radicalment diferent.

A l´inici del segon quart un penal provocat per M.Manrique, era transformat en gol per R.Ruiz.S´apretava fort en defensa i l´equip bagenc anul·lava l´atac olotí a la vegada que disposava de més oportunitats.Arribant al final del quart amb 0-3 de parcial que donava avantatge en el lluminós (3-4). Els altres dos gols de A.Estany i M.Manrique.

A la reanudació el joc era intens i es lluitaven tores les pilotes. M.Manrique posava el 3-5 i es produïa la tercera exclusió de M.Guirado.Cap al final del quart l´equip sallentí imposava la seva superioritat amb dos gols en els últims dos minuts, X. Pelegrí i X.Ramos tornaven a colpejar i amb un altre 0-3 de parcial deixaven els punts a prop (3-7).

L´últim quart no ha fet res més que ratificar el bon partit dels visitants que davant un Olot que pot ser ha baixat el braços en aquest quart, ha certificat la victorià amb un altre parcial contundent de 2-5 amb festival golejador de X.Pelegrin amb 4 gols i un de R.Ruiz. Els gols locals obra de M.Boix inèdit fins llavors.

Bon partit en defensa, anulant als homes importants de l´equip rival, ho demostren els dos quarts i mig sense anotar per part de l´equip local i menció especial al bon joc d´equip i al marcatge de J.Palacios sobre el boya local.
Arbitratge a carreg de J.Tomas que va pitar 7 exclusions i 2 penalts a l´equip local per 7 exclusions als sallentins.

Parcials: 3-1, 0-3, 0-3, 2-5.
Alineacions i golejadors:
C.N.Olot: L.Pons, J.Rubio, P.Abel, G.Martí, M.Pujolar, E.Soaz, F.Luque(2), F.Ruiz, A.Cribero, N.Rodeja(1), M.Boix(2), J.Coma, B.Segura.

C.N.Sallent: JX.Pallarés, M.Manrique(2), R.Ruiz(2), X.Ramos(1), M.Guirado(1), J.Garrido, D.Ruiz, X.Pelegrín(5), J.Palacios, A.Estany(1), A.Garrido.