14/12/13

Un punt in extremis

C.N.Sallent 8 - C.N.Montjuïc 8
Campionat d´Espanya 3ª Divisió Masculina

Difícil i disputat partit a la piscina del equip sallentí, amb nombroses baixes a les seves files, i on als últims segons i desprès d´anar a remolc tot el partit, va poder salvar un punt mira-culos en la seu complicat partit contra el CN ​​Montjuïc.

Ja des del principi vam veure a l'equip barceloní molt concentrat i ficat en el partit amb marcatges molt pressionats sobre els homes exteriors dels locals. El Montjuïc manava i Luis sota pals havia de fer esforços per aturar el vendaval de xuts visitants. Només M Bisbal mancant 14 segons aconseguia posar el 1-1 amb el que s'arribava al final del quart.

El segon quart seguia amb la mateixa tònica, el set local seguia patint i començaven a arribar les exclusions deixant al final del quart els dos defensors de boia amb 2 exclusions cadascun, S.Cabrera i A. Gimenez. La qual cosa no va impedir arribar al descans després d'un parcial de 2-2 amb el 3-3. Gols de M. Bisbal, un d'ells de penal.

El tercer quart va ser de l'equip visitant , després de la tercera exclusió de S. Cabrera i dos més seguides de C. Andres , dos gols seguits a meitat del quart deixaven el marcador en 3-5 i el partit molt costa amunt.

Si a això li sumem que en l'inici de l'últim i definitiu quart es produïa la tercera exclusió d'Alexis i a falta de 4 minuts arribava el gol que posava el 3-6 , el partit des de la grada es veia perdut . Peró aquests nois van treure l'orgull i van començar a entrar els gols que se'ls havien negat fins al moment, M. Bisbal de penal i M. Ruiz des de l'extrem apropaven el marcador a 5-6 a 2,50 del final. 5-7 amb 2 minuts justos per jugar . Novament M.Bisbal autèntic heroi del partit en meravellós revers des de 5 metres posava el 6-7 i M.Fernàndez el 7-7 a 51 segons.

El partit era intens i no exempt de certa duresa , amb frecs constants . A 30 segons gerro d' aigua freda , 7-8, i  tant sols a 17 segons del final en una acció amb certa sort i tirant el mala posició M. Bisbal aconseguia el 8-8 definitiu que deixa un bon sabor de boca després de veure el partit perdut.
Arbitratge a carreg de G.Zegri i J.López que van assenyalar 12 exclusions al CN Sallent per 9 exclusions i 2 penals a l´equip barceloní.

Parcials: 1-1, 2-2, 0-2, 5-3
Alineacions i golejadors:
CN Sallent: L.Cano, M.Bisbal(6), A.Gimenez, S.Cabrera, O.Muns, C.Andres, M.Fernández(1), G.Lafoz, C.Talavera, M.Ruiz(1), A.Muntalà, F.Comellas, R.Boixader.

CN Montjuïc: G.Calopa, A.Sanchez(2), A.Vilanova, L.Pérez, M.Tomasa(2), M.Moliner, P.Cuellar(2), S. Rodríguez, M.Badia(1), G.Herrera, V.Pérez, J.Martínez(1), M.Domínguez.