El somni s´esvaeix al segon quart.

Club Natació Sallent 6 - Club Natació Sabadell 15.
Lliga Catalana Cadet Femení ( Grup Unic )
Font: Mariano Puerta     Foto: Mike Lenard

Quasevol nena, noia o dona que jugui ara a waterpolo, vol disputar un partit contra l'equip vallesà. Dissabte, el cartell anunciava Club Natació Sallent - Club Natació Sabadell a la piscina del club bagenc.

Les noies de l'equip local van sortir amb una motivació extra que, per una banda, les permetia defensar amb molta intensitat, però, per altra, provocava nombroses exclussions. La primera va arribar amb només 20 segons de joc. Es portava poc més d'un minut de joc quan el Sabadell s'avançava de penal. L'equip vallesà defensava en zona fent continuament dos per un sobre la boia i permetent que el Sallent fes circular la pilota per l'exterior amb facilitat. Tot i així, l'empat va arribar des de la boia amb un revers de César. Poc després, Peirón aprofitava les facilitats que el Sabadell donava a les jugadores exteriors per avançar el Sallent; el primer quart va acabar amb una sorprenent victòria de les locals, 2 a 1.

El Sabadell només podia superar l'agressiva defensa local des de els cinc metres. Així van empatar al primer minut del segon quart. Puerta va respondre amb una vaselina per tornar a avançar al Sallent a la següent jugada. La igualtat va durar tres minuts més. Tots dos equips eren incapaços d'aprofitar sengles superioritats. Als darrers tres minuts del segon quart es va apagar el miratge. La primera distracció defensiva de les locals, va suposar l'empat, Un gol en superioritat després de que la pilota hagués picat al pal, una triple aturada d'Anabel Farré a llençaments a boca de canó i un gol sobre la sirena de final de periode van obrir la primera escletxa al marcador a favor de l'equip visitant.

A partir d'aquest moment, comença el recital de Farré i Sánchez (tres gols en aquest període). Moltes aturades que faciliten els contraatacs. La condició física, ajudada per la profunditat de la banqueta vallesana, fa que els contraatacs siguin més efectius.Sis gols consecutius, tres amb superioritat i dos en contraatac, només son contrarrestats per un gol copiat d'un partit de futbol anglés: córner i rematada de César.
Al darrer quart, amb tot decidit, les visitants van aixecar una mica el peu. Pino, després de recuperació de pilota i assistència de César i González, amb una mitja vaselina van donar unamica de resposta als quatre gols visitants.

Fitxa:
Sallent: Puiggrós, González (1), Boixader, Baró, Toribio , Puerta (1), Flores, Noguera, López, Pino (1), César (2), Peirón (1) i Cruz.
Sabadell: Farré, Calbet, Casado (2), Sacristán (1), Nolell, Ruiz (1), Farré (1), Barea (1), Sánchez (5), Silva (3), Sagrera i Ariño (1).
Parcials: 2 - 1, 1 - 4, 1 - 6, 2 - 4.
Els àrbitres van assenyalar 8 exclusions i 3 penaltis al Sallent, per 6 exclusions i un penalti al Sabadell.