El Sallent ha de pensar en la segona fase.

C.N.Sallent 7 - A.E.Santa Eulalía 16
Campinat d´Espanya 2ª Divisió Femenina (1-7)
Crónica de Mariano Puerta

Aquest cap de setmana, viatjava fins a Sallent el Santa eulàlia, el quart classificat. L'equip que marca la ratlla entre disputar l'accés al Campionat d'Espanya de Segona Divisió a la segona fase, o haver de lluitar a aquesta fase per continuar jugant al grup bo de la segona divisió la propera temporada. Fins a cinc jugadores del Sallent havien jugat al matí a Girona amb l'equip cadet. La condició física acabaría resultant definitiva.

L'equip de L'Hospitalet va sortir en tromba i no havien passat quatre minuts que guanyava 0 - 3. Una mínima reacció del Sallent amb dos gols en un minut var tornar l'equip del Bages al partit. Tot i que el Santa Eulàlia ampliava l'escletxa fins a 2 - 4 abans d'acabar el primer quart, semblava que el Sallent encara podiar enganxar-se al partit.

El parcial del segon quart, 1 - 5, va deixar clar que aquest tampoc seria el partit del Sallent. El clau es va reblar al tercer quart quan les noies del Santa Eulàlia, liderades per Martínez, van signar un 2 -6 per deixar el marcador en un 5 - 15 prou clar. El darrer quart va permetre al Sallent escurçar mínimament la diferència, un 2 - 1 parcial que podia haver estat una mica més ampli, però les del Bages no van saber aprofitar l'expulsió de la golejadora visitant Martínez.

Sallent: J. Peirón, Lloret, Boixader (1), César (2), J. Requena (1), Escalante, Puerta (1), López, M. Requena, Casas, Noguera (1) i I. Peirón (1).

Santa Eulàlia: Clerencia, Martínez (5), Perarnau, De Wit, Galian (2), Córdoba, (3) Lorente, Dacha (2), De Haro (1), Maestre (1), Domínguez (1,) Salazar (1) i Alcora.

Àrbitres: els senyors Jaumandreu i Roura qu van assenyalar 4 expulsions, 4 penals i una targeta groga a les locals, per 8 expulsions, dos pelanls, una expulsió definitiva i una targeta vermella a les visitants..