25/12/13

I Torneig de Nadal C.N. Sallent


Tot a punt per que comenci el proper dissabte dia 28, dia dels Sant Innocents, el primer torneig de Nadal organitzat per el C.N. Sallent.

El torneig agrupa fins a 4 categories del waterpolo base, aleví mixt, infantil mixt, cadet femení i cadet masculí i conta amb la participació dels clubs: 
CN Anglès, CN Badia, CN Banyoles, G.E.i.E.G, C.N. Olot, C.N. Rubí i l´organitzador C.N. Sallent. "SIGUEU BENVINGUTS".

El torneig començara a les 10 del matí i finalitzara al voltant de les 7 de la tarda amb una hora de parada entre les 2 i les 3.
A la arribada dels equips s´informará dels horaris i torns de menjador perquè tot flueixi de manera organitzada i evitar problemes amb el servei de menjador. 

Des de la organització volem donar les gràcies a tots els entrenadors i tècnics del clubs participants, així com pares dels esportistes que a la fi son els que col·laboren de una manera o d´un altre en que els seus fills puguin desplaçar-se per jugar un torneig amistós en unes datàs tan assenyalades.
Esperem estar a l´alçada de la vostra confiança i que us sentiu bé entre nosaltres i passar un dia agradable fent que els nostres esportistes gaudeixin de la seva passió per la pilota groga.

Agraïm també als col-laboradors del torneig, Excmo. Ajuntament de Sallent, Frescuore-Sallent  i Bar-Restaurant de la Piscina, que ens han ajudat a fer possible aquest projecte que ven començar amb molta il-lusió no més enllà de un parell de mesos.


Cartell del torneig
(Click sobre la foto per fer gran)

Els horaris de partits els trobareu a l´enllaç: http://waterpolosallent.blogspot.com.es/p/torneos.html.
La normativa del torneig la trobareu a: http://waterpolosallent.blogspot.com.es/p/normativa-del-torneig-torneigalevi-mixt.html

Us hi Esperem!!!.