1/12/13

Victoria solvent del senior tot i les baixes

C.N.Olot 10 -C.N. Sallent 12
Campionat d´Espanya 3ª Divisió Masculina

5ª victorià consecutiva de l´equip bagenc a la visita a la Garrotxa davant l´ultim classificat, que manté ferm l´equip al liderat de la categoria i intacte l´objectiu de jugar el play-off final d´ascens.

El Sallent va ser un equip molt ferm tot i les moltes baixes que presentava a la visita a Olot. L´equip va patir molt al primer quart, i l´equip local era una amenaça constant i nomes les bones parades de Lluis Cano i els pals evitaven un parcial que podia haver deixat el partit molt difícil. Al final del quart 2-1.

El segon quart va començar de manera similar es continuava patint i van arribar el 3-1 i 4-2.L´atac i la circulació de pilota no eran fluids davant la enganxosa defensa Olotina. A falta de 3 minuts va arribar la reacció amb 3 gols seguits, per part de M.Bisbal amb 2 ( un d´ells de penal ), i M.Ruiz que donaven la volta al partit tancant el quart amb 2-4 i deixant al descans el (4-5).

El partit no estava acabat, l´Olot continuava apretant molt però ara es defensava millor i tot i el empat de l´equip local, van arribar dos gols seguits de O.Muns en jugada de superioritat i S. Cabrera que donaven el primer respir als visitants per acabar el quart amb intercanvi de gols amb un parcial de 3-4 que deixava el marcador amb 7-9. Els altres dos gols de M.Bisbal de penal i S.Cabrera.

L´últim quart va suposar l´ayunyament definitiu dels sallentins tot i el gol inicial dels olotins per posar 3 gols de renda, 8-11 i posteriorment 9-12 nomes retallat a falta de 22 segons després de penal.

Partit difícil que demostra el gran nivell dels equips de la categoria, segurament superior al de la segona estatal amb equips de la resta de l´estat.No hi ha partit  fàcil tal i com es va veure ahir, i que obliga a posar-se el mono de feina en cada partit si es vol guanyar.
Arbitratge a carreg de R.J.Blanco i J.Tomas que van assenyalar 10 exclusions i 3 penals a l´equip local per 9 exclusions i 2 penals a l´equip sallentí.

Parcials: 2-1, 2-4, 3-4, 2-3.
Alineacions i golejadors:
C.N.Olot: F.Plana, J.Ventolà, A.Gutierrez(1), D.Roura, I.Baños, A.Abel(3), J.Ibern(1), A.El Ouarik, M.Reixach(1), P.Ortiz, S.Colomer(4), L.Pons.

C.N.Sallent: Ll.Cano, M.Bisbal(5), A.Gimenez, S.Cabrera(2), O.Muns(1), C.Andres, M.Vicente, G.Lafoz, A.Montalà, M.Ruiz(3), E.Cano, F.Comellas(1), R.Boixader.