Els absoluts perden un punt sobre la botzina.

C.N. Sallent 11 - C.N. Poble Nou B 11
Campionat d´Espanya 3ª Divisió Masculina

Diuen que la justícia es capritxosa, i avui això es mes cert que mai. Si el passat dissabte es va aconseguir un punt in extremis potser no del tot merescut, avui la balança s´ha tornat a equilibrar perdent un punt sobre la botzina en jugada desgraciada després d´un cúmul d´errors.

Començava molt bé el partit l´equip manava i fruit d´això el 2-0 i posterior 3-1 al final del quart presagiava un partit fàcil pels locals, res més lluny de la realitat.Gols en aquest quart de M.Ruiz i 2 de M.Bisbal, el segon de penal.

Res canviava i l´equip aconseguia en primera instància el 4-1 obra de F.Comellas i posteriorment 5-2 de C.Andres. Arribava la segona exclusió de M.Bisbal que posava els primers núvols a l´horitzó per acabar el quart amb 5-4 després de dos gols en superioritat.

L´inici del tercer quart tornava a posar les coses al seu lloc, dos gols de M.Bisbal donaven renda de 3 gols novament amb 7-4 que M. Ruiz reafirmava amb 8-5. Després del 8-6 potser la primera jugada que canvia el signe del partit, es falla un contraatac sol contra el porter i quan es perdona s´acaba pagant. De passar a un possible 9-6 es passa a 8-7 a falta de un minut. Arreglat a falta de 30 segons amb el 9-7 de C. Talavera.

L´últim quart començava malament, i en dos minuts arribava el primer empat a 9 gols, posteriorment a 10 amb 5 minuts encara per jugar. La tensió era màxima i els nervis,presents tant a la piscina com a la grada, l´arbitratge es tornava difícil per l´únic col-legiat del partit, fruit de la lluita i dels frecs entre jugadors dels dos equips. A 3.23 un penal transformat per M. Bisbal posava el 11-10. L´equip sallentí defensava la seva porteria amb tot el que podia conseguin que l´equip barceloní no anotes.3 exclusions seguides de M.Ruiz amb vermella posterior, un altre exclusió definitiva amb canvi per S.Cabrera i el barceloní F.Echeverrria deixaven el nervis a flor de pell, posesió pels locals i 22 segons per jugar. Increiblement no s´ha pogut aguantar la pilota i un mal pase provoca la pèrdua de la posesió a 6 segons amb posterior exclusió i palmeig del visitant J.Sicilia sobre la botzina que feia volar un valios punt pels locals en l´últim partit abans de les vacances de Nadal.
Arbitratge a carreg de Ll.Saura, que sol davant del perill, va assenyalar 14 exclusions i 1 vermella al locals per 7 exclusions i 3 penals als visitants.

Parcials:  3-1, 2-3, 4-3, 2-4.
Alineacions i golejadors:
C.N.Sallent: Ll.Cano, M.Bisbal(5), E.Cano, S.Cabrera, O.Muns, C.Andres(1), M.Fernández, G.Lafoz, C.Talavera(1), M.Ruiz(3), A.Montalà, F.Comellas(1), R.Boixader.

C.N.Poble Nou B: P.Vega, A.Arxer(1), G.Torralba(1), D.Lloret(3), C.Borras, F.Echevarria(2), S.Castelló(1), J.Sicilia(1), D.Blanco, G.Mata, K.Giralt(1), M.Blanch(1), C.Colas.