El lider no dona cap opció.

C.N. Sallent 3 -C.N. Martorell 18
Campionat d´Espanya 2ª Divisió Femenina ( Grup 1-7 )
Font: Mariano Puerta

Poca història al Sallent - Martorell de la setena jornada de la Segona Divisió Femenina. Les jugadores de Joan Pérez van remuntar el Llobregat per emportar-se els dos punts de manera inapel·lable. Ja al primer quart, es va veure com seria el partit. Un únic gol de Mireia Requena era molt poc bagatge per contrarrestar el cinc del Martorell, on resultava especialment eficaç Pitter. Fins a tres vegades va batre a Peirón la jugadora del Martorell durant el primer període.
El segon quart va resultar, gairebé, una còpia del primer. A l'eficàcia de Pitter (dos gols més), acompanyava la de Roda, Martínez, Carangelo i García, mentre que per el Sallent només Jenny, l'altra germana Requena, era capaç de marcar.

La màquina visitant no es va aturar en cap moment, com ho reflexa el parcial, 1 - 4 del tercer període. Aquest cop, Llobet era la golejadora local, mentre que a l'equip visitant la tasca golejadora començava a repartir-se. Només la veterana Alas repetia com a golejadora.

Al darrer quart, el Martorell va afluixar una mica, però el Sallent ja havia abaixat els braços i no va ser capaç d'oposar cap gol als tres de les visitants.

Sallent: Peirón, Llobet (1), López, César, J. Requena (1), Escalante, Puerta, Muns, M. Requena (1), Casas i Noguera.
Martorell: Godoy, Carangelo (2), Martínez (2), Pitter (6), Roda (3), García (1), Alas (3), Oviedo, Llotret i Monsech (1).
Àrbitres: Senyors Zegri i López. Tres exclusions i un penalti assenyalats al Sallent, per quatre exclusions i dos penaltis assenyalats al Martorell.

Parcials: 1 - 5, 1 - 6, 1 - 4 i 0 - 3.