21/12/13

Els cadets desaprofiten la oportunitat a Montjuïc

C.N. Montjuïc 9 -C.N. Sallent 8
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 11-20 )

Derrota amb mal regust al partit disputat aquest matí a la piscina de l´equip barceloní. Queda la sensació de haver pogut guanyar el partit i que per errors nostres, al final hem perdut.

L´equip ha sortit endollat a diferencia dels altres partits disputats fins al moment, i en dos minuts ja tenia una diferencia de dos gols en el marcador amb gols de X.Ramos i A. Estany, arribant al final de quart amb 1-2. L´equip treballava i es mostrava ordenat.

A partir d´aqui les coses han canviat, nosaltres comencavem a perdre una mica el lloc donant lloc a la primera ventatja local, amb el 3-2 després de exclusió i penal per defensa il-legal del mateix jugador. Tot i aixi ha arribat l´empat de penal de R. Ruiz i posteriorment dos gols de l´equip local en desajustos defensius. Retallat novament de penal per R.Ruiz per arribar al descans amb 5-4 però havent perdut el timó del partit i amb X. Ramos amb 2 exclusions.

El tercer quart començava amb l´empat de X. Ramos. El partit era lluitat per part del dos equips però cap encertava amb les decisions apreciant certa precipitació fins que a falta d´un minut ha arribat el gol local en jugada de superioritat desprès de l´exclusio de M. Manrique. Tot per decidir.

L´ultim quart ha estat de desencert i precipitació del sallentins, sumat a les moltes exclusions rebudes, fins a 10, per cap a l´equip local, ha fet que el Montju marxes al marcador amb diferencia de 3 gols 8-5 a falta de 5 minuts. Aquí ha tornat a resurgir l´equip i en dos bones accions seguides, primer M. Manrique i desprès X. Pelegrin han deixat el 8-7 amb 4,30 per davant. Però ha arribat l´ultim minut on l´equip ha perdut el cap, primer la tercera exclusió de X.Ramos amb penal posterior, posava el 9-7 retallat novament per R.Ruiz a 50 segons. L´ultima jugada ens condemnava, amb 20 segons per jugar el nostre xutador llençava clarament dintre dels 5 metres després de falta, perdent la possibilitat de l´empat.

Toca aprendre del errors, corretgirlos per pròxims partits i evitar pèrdues de nervis que perjudiquen al conjunt de l´equip.
Arbitratge a carreg del col-legiat Dani Gómez que ha sancionat amb 2 penals als locals per 10 exclusions, 2 penals i 1 vermella als jugadors sallentins.

Parcials: 1-2, 4-2, 1-1, 3-3.
Alineacions i golejadors:
C.N.Montjuïc: G.Ballesteros, G.Cuacos, D.Romero, A. Cobos, I.Exposito(3), P.Collado, A. Martínez(1), C.Cantos(2), Q.Alonso(2), K.García, D. Bizcarri(1), N.Casas.

C.N.Sallent: JX.Pallares, M.Manrique(1), R.Ruiz(3), X.Ramos(2), M.Guirado, A.Garrido, D.Ruiz, X.Pelegrin(1), J.Palacios, A.Otero, A.Estany(1), Ll.Villaró.