24/11/13

Continua la bona ratxa amb victoria i liderat a Badia

C.N. Badia 5 -C.N. Sallent 7
Campionat d´Espanya 3ª Divisió Masculina

Un altre bon partit el disputat avui a la piscina de l´equip vallesà, que fa que l´equip sallenti confirmi la seva bona forma i continuí amb la seva bona ratxa amb la quarta victorià consecutiva, que suposa l´asallt al liderat de la taula aprofitant l´empat del Mataró al que iguala a punts, però supera en la diferencia de gols.

El partit ha estat intens i molt disputat tal i com ho demostrant els parcials i només s´ha resolt a l´últim quart quan el conjunt bagenc ha aconseguit la diferencia de dos gols que ha reflectit el marcador final.

Al primer parcial, l´equip bagenc aconseguia la seva primera avantatja arrivant al final del quart amb 1-2 i deixant clares les intencions, els punts havien de venir cap a Sallent.

El segon i el tercer quart han finalitzat amb empats 1-1 i 3-3 respectivament demostrant la lluita que hi havia a l´aigua on cada vegada el joc era més dur, fruit d´aquesta intensitat, el jugador sallentí Carlos Talavera ha hagut de sortir de la piscina amb un trau a la cella que el farà passar per l´Hospital per cosir la ferida. Esperem que només sigui una mica de xapa i pintura com es diu a l´argot ciclista.

L´ultim quart ha estat d´infart. Començava amb 5-6 favorable als visitants i cap dels dos aconseguia l´objectiu del perforar la porteria rival. Però va arribar el gol final posant una diferencia de dos gols que seria definitiva ja que el conjunt local no va aconseguir en cap moment foradar la porteria ben defensada per tot l´equip i tancada amb un altre bona actuació del porter sallentí.

Els gols aconseguits avui per M.Bisbal amb 3 gols F.Comellas amb 2 i O.Rey i M.Ruiz amb un cadascun catapulten a l´equip al front de la classificació i marcant un camí que te com objectiu final jugar el play-off d´ascens.