22/11/13

Jornada waterpolistica cap de semana 23,24 de Novembre

Triple enfrontament a Badia.
Foto: waterpolo sallent lliga 2013/14

Cap de setmana marcat pel triple enfrontament del CN ​​Sallent a la piscina del CN Badia.
L'equip sènior masculí en bona forma després de les 3 victòries consecutives, visita el CN ​​Badia que es troba a mitja taula amb 2 victòries i dues derrotes amb ànim de consolidar-se a la part alta de la taula, i si és possible accedir a la primera plaça del grup ocupada en aquests moments pel CN ​​Mataro La Sirena, amb un punt més, que al seu torn rendeix visita al Santa Eulàlia.

Diferent es la situació de l´equip absolut femení que intentara la reacció i guanyar el seu primer partit de la temporada. En front el Badia, un equip que s´ha mostrat potent fins al moment i que no ha perdut cap dels 3 partits disputats, amb un balanç de 2 vistories i 1 empat. A priori no sembla el millor rival en aquests moments tot i la millora al joc de l´equip sallentí apuntada el pasat cap de setmana a l´enfrontament contra l´Horta.

Tencarà el triple enfrontament l´imbatut i lider del grup equip infantil el diumenge a les 9 del matí a la mateixa piscina. Guanyan aquest partit els infantils assegurarien la primera plaça del grup esperan la segona fase on segur que els rivals seran més dificils del que han estat fins ara. Esperem que la matinera hora del partit no sigui un impediment per conseguir l´objectiu.

Pel que fà als altre dos equips també tenen desplaçaments complicats. Dissabte al matí l´equip cadet mascul-lí visita la piscina del CN Catalunya lider del grup amb dues victories en els respectius partits jugats fins al moment. Tot i la dificultat, l´equip esta confiat de les seves possibilitats i confia en donar la sorpresa.

I tancant segurament l´enfrontament més desigual, el jove equip cadet femení visita la piscina del potent CE Meditarrani on l´objectiu es seguir aprenen i fent un equip de futur.
Força a tots els nostres equips.


Absolut Mascul-lí, 3ª Divisió.
23-11-2013, 19:30 H.   C.N. Badia - C.N. Sallent

Absolut Femení, 2ª Divisió.
23-11-2013, 20,30 H.   C.N. Badia - C.N. Sallent

Cadet Mascul-lí, Grup (11-20).
23-11-2013, 10:00 H.   C.N. Catalunya - C.N. Sallent

Cadet Femení.
23-11-2013, 17:15 H.   C.E. Mediterrani - C.N. Sallent

Infantil Mixte, Grup H (19-30).
24-11-2013. 09:00 H.   C.N. Badia - C.N. Sallent