23/11/13

Poca oposició dels cadets davant el Catalunya

C.N. Catalunya 15 -C.N. Sallent 7
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 11-20 )

Clara derrota de l´equip cadet en un partit sentenciat al primer quart on el parcial ja va ser de 5-0. L´equip va sortir fluix en defensa i mig adormit, sense la intensitat necessària que exigia el partit. Amb un Catalunya molt resolutiu, sobre tot en la figura del seu golejador, Andreu Franco, que va anotar 4 dels 5 gols del seu equip en aquest quart. Un d´ells sobre la botzina des de més enllà de mig camp i amb l´equip visitant sense llençar cap llançament entre els 3 pals.

Desprès de la esbroncada de l´entrenador, Angel Peirón, res va canviar, dos gols més posaven un resultat d´escandol, 7-0, reduït insuficienment al descans 9-3 tot i la arribada dels primers gols visitants que per fi començaven a veure porteria.

El dos últims quarts no van fer res més que allargar un partit ja perdut feia estona, i potser, veure alguna jugada interessant de cara a futurs partits. Però en cap moment l´equip va donar sensació d´haver pogut guanyar el partit i menys desprès de perdre dos dels seus jugadors per tercera exclusió, X.Pelegrín al tercer quart i R. Ruiz, el golejador visitant amb 3 gols , a l´últim quart, per acabar amb 8 jugadors de camp.

El parcials dels dos quarts 3-2 i 3-2 deixava el resultat en 15-7 final i deures per fer de cara al proper partit del dissabte vinent a Olot en partit ajornat de la segona jornada on segur veurem una millor versió de l´equip Sallentí.
Arbitratge a carreg de J.M.Castillo que va assenyalar 9 exclusions i un penal a l´equip local per 10 exclusions i un penal als visitants.

Parcials: 5-0, 4-3, 3-2, 3-2.
Alineacions i golejadors:
CN.Catalunya: D.Atset, I.Guerra, M.Miranda(1), G.Bozzo(2), O.Nogué(1), D.Martínez(1), D.Gallego(1), A.Lara, Albert Franco, R.González(3), Andreu Franco(6), R.Bou, J.Salmerón.

CN.Sallent: JX.Pallarés, M.Manrique, X.Pelegrín, R.Ruiz(3), X.Ramos(1), M.Guirado, S.Garrido(1), D.Ruiz, J.Palacios(1), A.Estany(1).