17/11/13

Gran partit i cop d´autoritat davant el lider

C.N.Sallent 11 - C.N.Rubí B 8
Campionat d´Espanya 3ª Divisió

Gran partit el viscut aquest dissabte a Sallent entre l' equip local i un bon Rubí que venia imbatut com a líder.
El locals han sortit molt endollats sabedors de la importància del partit i de seguida han pres aventatge al marcador, manan en tot moment, molt concentrats i aprofitant les oportunitats. Aixi el primer quart ha finalitzat amb 4-2 gràcies a un encertadisim Miki Ruiz que ha anotat 3 gols des de l' extrem .

El Segons quart ha començat novament a un altre gol de l' extrem sallentí que aixemplava la renda a 3 gols , rapidament escurçat Fins al 5-4 i acaben el quart M. Bisbal posava el 6-4 al descans i el partit ben encarrilat .
El tercer quart ha estat més travat tot i el gol de M.Bisbal que posava el 7-4 les defenses s'imposaven als atacs, els porters feien la resta i el marcador no és movia , L.Cano tornava a ser un segur sota pals i el Rubi apretava intenten escurçar el marcador i és fixaven marcatges forts sobre el homes referència del set local, conseguin reduir l' desaventatge al final del quart, 7-5 . El partit era intents amb bon joc i molta lluita per cadascuna de les pilotes en joc .

Un encertat inici de l' últim quart fins arrivar a 10-6 a falta de 5 minuts i poc despres 11-7 a falta de 4 minuts, feian veure que els punts és quedarien a casa i el Sallent seria un dels equips que encapçalaria la classificació de la categoria , tancant el partit amb l´11-8 final desprès de controlar el joc als últims minuts .

Gran partit que ratifica i dóna sentit als bons entrenaments vistos a les últimes setmanas i un equip que il · lusiona , fà vibrar i aspira a estar a dalt de la taula al final de temporada .

Arbitratge a Carreg de M.Massegu i A.Montane que van assenyalar 6 exclusions i 1 penalt a l'equip local per 1 sola exclusio a l'equip visitant .

Parcials : 4-2 , 2-2 , 1-1 , 4-3 .
Alineacions i golejadors :
CN Sallent : Ll.Cano, M.Bisbal(4),A.Giménez, S.Cabrera, E.Casasayas C.Andrés , M.Fernández, G.Lafoz,C.Talavera(1), M.Ruiz(5), A.Montalà, F.Comellas(1), R.Boixader .

CN Rubí B :M.Vernet, J.Martí(1), M.Granero, F.Calero, F.Fernández, M.Coma, A.López, E.Jiménez, M.Moyano(1), S.Sampons(1), D.Carrasco(1), X.González(4), S.Fusic .