23/11/13

El Medi molt superior

C.E.Mediterrani 24 -C.N.Sallent 3
Lliga Catalana Cadet Femení

Fàcil Victorià del Medi en el partit que els enfrontava a la seva piscina davant el CN Sallent complint el clar pronòstic previ al partit i la diferencia entre els dos conjunts.
Dintre del primer quart ja ha quedat palesa la diferencia amb un parcial de 4-0 a falta de 3 minuts per al final del quart. Retallat a l´ultim minut deixant un clar 4-1, gol de I.Peirón.

Al segon quart el Medi ha forçat la màquina i ha endossat un parcial de 9-0 que deixava les coses molts clares. La diferencia entre els dos equips es feia molt evident i el jove equip sallentí no sabia com aturar el potencial ofensiu de les jugadores locals que anaven sumant gols amb facilitat al lluminós fins arribar al 13-1 al final dels 2 primers quarts.

Amb el partit tancat es reprèn el partit i les sallentines anotaren el seu segon gol obra de C.López, ràpidament respost amb 5 gols més per part del conjunt barceloní tancant el parcial amb 5-1.

Calia jugar el tramit de l´ultim quart en un partit sense historia que es va tancar amb 6-1, gol en aquesta ocasió de J.Boixader convertint un penal de les locals.
Arbitratge a carreg de R.Gomez que va xiular 6 exclusions i 3 penals al Medi per 8 exclusions i 2 penals a les sallentines.

Parcials: ( 4-1, 9-0, 5-1, 6-1 )
Alineacions i golejadores:
CE Mediterrani: M. Fuertes, J. Figueroa, C.Diaz, A.García(1), M.Vilanova(1), S.Guset(9), A.Carrasco, A.Gilabert(6), B.Pascual, A.Hidalgo(1), A.Aznar(7).

CN Sallent: A.Bermudez, L.Porcel, J.Boixader(1),A.Baró, E.Gonzaléz, C.Puerta, C.López(1), L.Flores, A.Cesar, M.Pino, I.Peirón(1), L.Puiggros.