Nomes l´últim quart decideix

C.N.Sallent 7 -U.E.Horta 9
Campionat d´Espanya 2ª Divisió ( Grup 1-7 )
Font: Mariano Puerta             Foto: Elsa Juvès

Les porteres havien de mirar al sostre. Al primer minut de partit, ja havíem vist una vaselina a cada porteria, una jugada en la que la força se substitueix per la subtilessa. Una jugada que busca la sorpresa i que, per aquest motiu, s'ha de fer servir poc. A la vaselina del Sallent, ha respós la vaselina de l'Horta. I axi ha estat una durant els dos primers períodes, a cada cop del Sallent responia l'equip barceloní, però sense excedir-se.

Dos cops ha tingut l'Horta l'oportunitat d'avançar el Sallent: un penalti per posar-se 1 - 2 al primer període i una superioritat quan s'acabava el segon per posar-se 4 - 5. No han aprofitat cap de les dues.

Al tercer període, s'han intercanviat els papers: l'Horta s'avançava i el Sallent responia. En dues ocasions, totes dues després de recuperar la pilota al mig del camp, l'Horta ha aconseguit un aventatge de dos gols, 4 - 6 i 5 -7. El Sallent, però, ha sabut tornar els cops i, quan faltava menys d'un minut per acabar el tercer període, ha aconseguit empatar a 7 des de la boia.

Al començament del quart període, dos contraatacs han permés a l'Horta asolir un aventatge de dos gols. Quedaven més de sis mintus i mig i pensàvem que es repetiria la història,que el Sallent recuperaria l'avantatge. Però no ha estat així. Un gol anul·lat per falta de l'atacant, una superioritat que s'esgota sense haver xutat i una altra que no s'aprofita perquè es falla una passada, han estat les darreres bales malbaratades pel Sallent, que haurà d'esperar al proper partit, a la piscina del Badia, per aconseguir la primera victòria de la temporada, tot i la evident millora en el seu joc.

Arbitratge a càrrec de M.Massegu i M.Ventura que van assenyalar 2 exclusions i un penal a l'equip sallentino per 6 exclusions i un penalti a les visitants.

Parcials: 3-2, 1-2, 3-3, 0-2