Sis minuts per espatllar la feina feta

G.E.i.E.G 7 - C.N. Sallent 5
Campinat d´Espanya 2ª Divisió Femenina
Crónica: Mariano Puerta       Foto: Isabel Ortiz

Els àrbitres esperaven un partit dur: revisió d'ungles. I ho va ser, amb defenses inicialment molt fortes. Més de quatre minuts vam haver d'esperar per veure el primer xut, que llençava fora el G.E.i.E.G. Un minut més tard va arribar el primer xut del Sallent, aquest, però, Noguera l'enviava al fons de la porteria. Una exclusió de la mateixa Noguera facilitava l'empat aconseguit per Brugués.

A l'inici del segon quart, les Sallentines pugen la intensitat ofensiva i busquen insistentment a la boia, però es topen amb les aturades de Santos. Fins a tres xuts clars són aturats per la portera gironina. El G.E.i.E.G. gaudeix d'una superioritat al minut quatre que no aprofita i al contraatac posterior és el Sallent que aconsegueix superioritat. Muns l'aprofita per tornar a avançar al Sallent. Una vaselina de César podia haver servit per obrir una escletxa al marcador, però va anar al pal i les gironines van aprofitar el contraatac per empatar a dos. Quan faltaven dos minuts per acabar el quart, una exclusió de la gironina Gacen donava l'oportunitat al Sallent de tornar a avançar-se. Però van perdre la pilota i Puerta va ser expulsada per aturar el contraatac local. El temps mort demanat per Jordi Sala va servir perquè l'equip gironí s'avancés per primer cop gràcies al gol de López. Noguera, de penal, restablia l'empat i encara hauria pogut avançar de nou al Sallent, però no va controlar una passada que l'hauria deixat sola davant de Santos quan s'acabava el segon quart.

Al tercer quart va arribar el desastre per al Sallent. Sis minuts i mig per oblidar van permetre al G.E.i.E.G. marcar quatre cops. El partit semblava sentenciat, però en el minut i mig restant, Muns va treure l'orgull per marcar en jugada individual i provocar un penal que Noguera transformava per posar el 7 a 5 al marcador.

Quedava tot un quart per recuperar la diferència de dos gols, però l'Eva Santos no ho va permetre. Va aturar tots els xuts visitants. Quan mancaven dos minuts, el Sallent va disposar d'una superioritat per reduir la diferència a un únic gol, però van perdre la pilota sense arribar a xutar. Era la darrera oportunitat per aconseguir un punt i es va esvair.

G.E.i.E.G.: Santos, I. López (3), Soler, Serena, Brugada, Ibáñez, Gacen (1), Vicens, Basieras, Romo (2), Brugués (1), A. López.
C.N.Sallent: J Peirón, Boixader, César, L. Ortiz, Escalante, Puerta, Muns (2), Requena, I. Ortiz, Noguera (3), I. Peirón.

Àrbitres: Rafael Gómez i Francesc Blanco. Van assenyalar 4 exclusions i 2 penals al G.E. i E.G. I 5 exclusions i un penal al Sallent.

Parcials: 1 – 1, 2 – 2, 4 – 2 i 0 -0.