18/1/14

Els cadets no donan opció a un jove Poble Nou.

C.N. Sallent 13 -C.N. Poble Nou 5
LLiga Catalana Cadet Masculí ( 11-20 )

Victorià local que permet mantenir les opcions de cara a la part alta de la taula. Segurament el resultat es una mica enganyós, la diferencia tan amplia s´ha aconseguit a l´ultim quart quan l´equip barceloní ha semblat perdre les forces. No obstant, veiem que es un equip en construcció amb nomes 4 jugadors de la categoria i la resta infantils.

Això si, des de el primer moment l´equip sallentí ha dominat el partit sense dificultats i ràpid ha inaugurat el lluminós amb gol en llançament de M.Guirado. A aquest han seguit dos gols més, un de penal obra de Raul i un altre de A.Estany per arribar al final del quart amb 3-1.

Idèntic resultat en el segon quart, que començava amb dos gols en superioritats per part de R.Ruiz i X.Ramos. Contrarrestats pel gol de E.Sales que transformava el seu segon gol amb 4 minuts per davant. S´encarregava M. Manrique de tancar el quart i deixar el resultat al descans amb 6-2.

La ventatja permetia fer moltes rotacions a l´equip i donar minuts a tots els jugadors, cosa que sempre s´agraeix. Fruit d´això el tercer parcial acabar amb 2-2. Els gols locals  marcats per M.Manrique en un rebot del porter i A.Estany en tir clar exterior sense marca, i  per part visitant R. Vidal tots dos.

L´últim quart va representar el distanciament local en un partit en el que mai va perillar la seva ventatja. inaugurava el quart R.Ruiz un altre vegada de penal que s´ha convertit en l´especialista i el seus percentatges avalen aquesta decisió tècnica, no obstant, només ha fallat 1 fins al moment. Retallava en superioritat L.Lucero, el jugador més veterà de l´equip, i a partir d´aqui la segona exclusió definitiva dels visitants feia que els locals sumessin 4 gols per tancar el quart en 5-1, amb gols de R.Ruiz (el seu 4 gol particular), X.Ramos, R.Pich i X.Pelegrín per tancar.

Més difícil serà el partit de dissabte vinent a casa del combinat Martorell/Vallirana on caldrà un bon partit en un xoc directe per la part alta de la taula.
Arbitratge a carreg de R.García que va assenyalar 6 exclusions al locals per 8 i 2 penals als visitants amb 2 jugadors visitants eliminats per 3 exclusions.

Parcials: 3-1, 3-1, 2-2, 5-1.
C.N.Sallent: JX.Pallares, M.Manrique(2), R.Pich(1), R.Ruiz(4), X.Ramos(2), M.Guirado(1), J.Garrido, D.Ruiz, X.Pelegrín(1), J.Palacios, A.Otero, A.Estany(2), Ll.Villaró.

C.N.Poble Nou: D.Serrano, L.Lucero(1), M.Escrig, A.Moreta, E.Sales(2), E.De San Agustin, R.Vidal(2), J.Vernet, P.Romeu, C.Ocaña, O.Canals.