25/1/14

Cristina Pérez guia l´Horta cap a la victoria.

U.E. Horta 16 -C.N. Sallent 5
Campionat d´Espanya 2ª Divisió Femenina
Crónica: Mariano Puerta      Foto: Isabel Ortiz     

A les files de l'Horta, juga Cristina Pérez. La Pérez ha jugat dos anys al Mediterrani (on va ser sots campiona de lliga) , dos anys al Sabadell (on va ser campiona de lliga i copa els dos anys) i tres al Sant Andreu (on va ser sots campiona de copa).
El primer quart del partit contra el Sallent va quedar marcat per la seva actuació, quatre dels cinc gols de l'equip barceloní van ser de la jugadora número set. El Sallent, per la seva part, plantava cara, sobretot, gràcies a l'actuació de la boia Noguera, autora dels dos gols del seu equip en aquest període.

Al segon quart, veient el mal que estava fent Pérez, Galobart va canviar la seva defensora. Muns li va posar les coses una mica més difícils que la jove Puerta. Un gol de Garro va ser contrarrestat per un altre de Puerta. Un altre gol de Pérez retornava la diferència de quatre gols per a les barcelonines. Quan faltaven dos minuts per acabar el quart, el Sallent va disposar d'una doble exclusió per tornar a reduir distàncies, però el llançament de López va ser aturat per Fernández. El cop moral per al Sallent va permetre a l'Horta (una altre cop Pérez i Garro) marcar dos gols que van encarrilar definitivament el partit just abans de la mitja part.

Tres gols en els tres primers minuts del tercer quart, reblaven la victòria barcelonina. L'entrenador barceloní aprofità per donar minuts a les jugadores amb menys oportunitats. Tot i així, el gol de Requena de poc servia davant del repòquer de de l'Horta.El darrer quart va ser més igualat i va permetre a Ortiz anotar amb una vaselina marca de la casa.

Parcials: 5 – 2, 4 – 1, 5 – 1, i 2 – 1.
U.E. Horta: Fernández (1), Blanco (1), Farrés (1), Domènech (1), Garro (3), Pérez (7), Calvo, M. García (2), Morilla, Villà i R. García.

C.N. Sallent: J. Peirón, López, Boixader, Cruz, Ortiz (1), Escalante, Puerta (1), Muns, Requena (1), Casas, Noguera (2) i I. Peirón.

Arbitres: Boladeras i Barniol van assenyalar 6 exclusions i 2 penals a les locals per 9 exclusions i 1 penal a les visitants.