11/1/14

El Mataro amarga la tornada de vacances.

C.N. Sallent 7 - C.N. Mataró B 10
Campionat d´Espanya 3ª Divisió Masculina

Mal partit avui del set sallentí davant d´un joveníssim Mataró, molts d´ells juvenils o en el millor dels casos absoluts de primer any, que ha sabut posar la intensitat necessària per dominar el partit en tot moment i portar-se el punts que el mantenen al liderat de la categoria.

El primer gol no ha trigat a arribar, i en el primer atac visitant ja es partia en desavantatge desprès d´un xut molt fàcil lliure de marcatge, tot i així encara semblava que havia estat nomes un despiste defensiu i l´equip entrava en joc arribant al final del quart amb 2-2.

El segon quart donava la mesura del que anava a ser la resta del partit, falta de ideàs, fallos davant de porteria i un ritme lent per part del locals era aprofitat per les rapides transicions de l´equip visitant, agafant a falta de 3 minuts una ventatja de 2 gols, 2-4, reduïda pel gol de O.Muns des de la cantonada. A la següent jugada penal fallat pels locals i complint aquesta regla no escrita el 3-5 pel Mataro amb que finalitzava el quart.

Canvi de camp i la reacció no arribava, molt al contrari semblava que l´equip estava bloquejat i que no tenia poder de reacció, passaven els minuts i a falta de 1,45 gol visitant només contrarestat pel gol en superioritat, la única aprofitada de les 9 que ha tingut en tot el partit, a falta de 7 segons. Final del quart 1-1.

A l´ultim quart ha arribat l´ensorrament de l´equip. Després d´un intercanvi de gols que deixava el lluminós en 5-7 i temps suficient per la remontada, 6 minuts i mig, 3 gols seguits dels mataronins posaven un 5-10 insalvable només maquillat als últims minuts  per deixar el 7-10 definitiu, amb 2 gols de A. Montalà, un d´ells de penal.

Sens dubte les vacances de Nadal no han sentat be als locals ja que potser la falta de entreno d´aquests dies s´ha notat avui contra un grup de nanos molt joves amb moltes ganes i segurament amb més entrenaments durant les vacances, tot i que als últims enfrontaments ja s´apuntava la dificultat per treure els partit endavant. La lliga es molt llarga i segur que l´equip es recuperarà a mida que avanci la competició.
Arbitratge a carreg dels Srs. J.M.Fuentes i Alex Izquierdo que han assenyalat 11 exclusions i 1 penal als locals per 9 exclusions i 2 penals al CN Mataro.

Parcials: ( 2-2, 1-3, 1-1, 3-4 )
C.N.Sallent: Ll. Cano, M.Bisbal(1), A.Gimenez, S.Cabrera(1), O.Rey(1), O.Muns(1), C.Andrés, G.Lafoz, C.Talavera, M.Ruiz(1), A.Montalà(2), F.Comellas, R.Boixader.

C.N.Mataro B: M.Pannon, X.Riera, M. Salva(3), S.Pizarro, A.Jimenez, V.Roque(3), N.Mora, L.Gibson(2), D.Bernabe(2), R.Loste, A.Merino.