19/1/14

Valuós punt en un bon partit a Granollers

C.N. Granollers 9 -C.N. Sallent 9
Campionat d´España 3ª Divisió Masculina

Molt bon partit el vist ahir a la visita al lider de la categoria en un partit dur, tal i com s´espera sempre de la visita a Granollers. Clara millora en el joc on l´equip podia haver tornat amb el dos punts en joc nomes amb un mica més de sort si hages entrat la última jugada on nomes el doble pal a xut de O.Rey va evitar el triomf dels sallentins.

El primer quart va ser un intercanvi de gols com acostuma ser normal en aquest partits d´absolut on les forces estan intactes i les diferències entre els equips mínimes. Tot i l´intercanvi els sallentis sempre anaven per davant fins acabar el quart amb 2-3.Gols de C.Talavera,

El segon quart va ser el pitjor dels visitants, l´equip no funcionava, arribaven les exclusions nomes per part visitant i el parcial de 3-0 al final del quart posava el partit difícil. 5-3 al descans i temps necessari per posar en ordre les ideàs i remuntar.

La reacció arribava i 3 gols dels sallentins, C. Talavera, O.Rey(2), donaven la volta al partit que exhibia un bon joc, fins als dos últims minuts que un altre intercanvi de gols aquesta vegada desfavoreix al visitants arribant al final del quart en desavantatge d´un únic gol 8-7 després del parcial 3-4.

L´equip sallenti havia vist que podia emportar-se els punts, sabia la manera de fer mal, a la primera jugada del últim quart O,Rey posa l´empat, i posteriorment M.Bisbal anota el seu únic gol del partit, de penal, avançant als visitants. Quedaven 5,46, molt partit, el joc s endureix. Arriba l´empat que seria definitiu a 3,50 del final, ningú més va ser capaç de foradar la porteria i el doble pal esmentat abans en la última jugada que podria haver donar un triomf merescut al equip sallentí.
Arbitratge a carreg de O.Tarriño i X.Boladeras que van assenyalar 4 exclusions i un penal als locals  per 10 exclusions als visitants amb 2 desqualificats per 3 faltes dels sallentins S.Cabrera i O.Rey.

Parcials: 2-3, 3-0, 3-4, 1-2.
C.N. Granollers: J.Galvan, V.Flores(5), E.Lloreda, A.Pericas, A.Oses, G.Troyano, A.Garcia(2), J.Mas(1), G.Matas(1), P.Carod, O.Cervetto, A.López

C.N. Sallent: Ll.Cano, M.Bisbal(1), A.Gimenez, S.Cabrera(1), O.Rey(4), E.Cano, D.Fernandez(1), G.Lafoz, C.Talavera(2), M.Ruiz, A.Montalà, F.Comellas, R.Boixader.