La velocitat va guanyar al joc interior

C.N. Sallent 7 -C.N. Vallirana 13
Campionat d´Espanya 2ª Divisió Femenina ( 1-7 )
Crónica: Mariano Puerta     Foto: José Rúiz

Quan, als circs romans, lluitaven els gladiadors; cada contendent tenia una arma, era la seva especialitat. El partit entre Sallent i Vallirana va ser com una lluita entre gladiadors. L'arma del Sallent, era el joc interior. Vallirana optava per la velocitat. D'aquesta manera, apostant cada jugador a una única carta, ens van oferir un primer quart trepidant amb vuit gols i inclinat clarament cap al conjunt visitant, que va marcar tres dels seus sis gols de contraatac. El Sallent feia passar tots els seus atacs per la boia. No és estrany, doncs, que els dos gols locals arribessin després d'una jugada de Noguera i d'un penal provocat i transformat per la mateixa Noguera.

Després d'acabar el primer quart amb un avantatge de quatre gols, el Vallirana va tenir prou administrant-lo. Així, quan el Sallent amenaçava de remuntar el partir, amb un gol (com no) de Noguera i un altre de Llobet, el Vallirana responia amb dos gols en sengles contraatacs de Ferrer i Burgada, Recuperava d'aquesta manera l'equip visitant l'avantatge de quatre gols al final del segon quart.

Al tercer quart, després d'un gol de les visitants, una altra petita reacció del Sallent amb gols de Noguera i César tornava a posar les locals en disposició disputar el partit. La fusta, però, ho va evitar. Dues jugades gairebé idèntiques van matar el partit. Dos llançaments al pal de Noguera i Requena van ser contestats per gols en contraatac del Vallirana. D'aquesta manera, el tercer quart, que podia haver acabat amb un 8 – 9 i tot per decidir, va acabar amb un 6 – 11 i tot gairebé decidit.

Al darrer període, el Vallirana va continuar engrandit l'avantatge mitjançant contraatacs, mentre el Sallent només podia anotar amb una vaselina d'Ortiz per deixar el marcador en un 7 – 13. La cavalleria havia guanyat a la infanteria.

Parcials: 2-6, 2-2, 2-3, 1-2.
C.N.Sallent: J. Peirón, Llobet (1), César (1), Flores, Escalante, Puerta, López, Requena, Ortiz (1), Noguera (4) i I. Peirón.

C.N.Vallirana: Gallego, M. Burgada, García (1), Basanta, M.C. Ferrer (4), M. Elbal (1), M. Ferrer (4), S. Elbal, Pujol, Burgada (1) i López.

Àrbitres: Blanco i Sánchez. Han assenyalat 5 exclusions i 1 penal al Sallent, per quatre exclusions i un penal al Vallirana.