26/1/14

El Sallent millora en defensa davant d´un rival inassequible

C.N. Terrassa 19 -C.N. Sallent 2
Lliga Catalana Cadet Femení (Grup Unic)
Foto de arxiu: Eva Vacas

Quatre a un. Aquest seria el resultat del partit entre Terrassa i Sallent comptant només els gols aconseguits en situacions de sis contra sis. Cada noia del Sallent es va llençar a la magnífica piscina del Club Natació Terrassa disposada a impedir el gol de la rival que tenia assignada. I, en aquest aspecte, ho van fer força bé. Els problemes apareixien quan el rival aconseguia algun tipus de superioritat.

La superioritat te la pot donar el reglament. El Terrassa va llençar tres penals i va marcar tots tres. El Sallent va patir cinc exclusions temporals, i el Terrassa va aprofitar les sis per marcar. La defensa de l'equip egarenc era molt més agressiva. Nou vegades van oferir al Sallent l'oportunitat d'atacar contra un defensor de menys. En dos ocasions, fins i tot, les exclusions van venir provocades per faltes a la zona de cinc metres del Sallent. Les bagenques, però, no van saber aprofitar cap d'aquestes nou oportunitats. El Sallent també va xutar dos penals, però només va aprofitar-ne un.

La superioritat numèrica també te la pots guanyar tu nedant més ràpid que el contrari. Set gols egarencs van venir d'aquesta manera, en contraatacs. El Sallent ni tan sols va arribar a fer algun contraatac.
El Sallent ha fet un pas endavant en defensa. Les properes vies de millora estan clares: Solidaritat, per defensar no només a la jugadora que tens assignada quan el teu equip es queda amb una jugadora de menys. Precisió a les passades per aprofitar les inferioritats de l'equip rival. Velocitat a la natació per fer contraatacs i evitar-ne els del rival

Arbitratge dels senyors Núñez i Sánchez que van assenyalar 9 exclusions i 2 penals al Terrassa per 5 exclusions i 3 penals al Sallent.

C.N.Terrassa: Domene, Palomades (5), Blánquez (1), Pastor (3), Cantero (5), Samper (1), Otero, Fernández (1), Gil (1), Domínguez (1), Tutusaus (1) i Alcaraz.

C.N.Sallent: Cruz, González, Boixader (1), Baró, Toribio, Puerta, Flores, Noguera, López, César (1), Pino i Peirón.

Parcials: 3 – 1, 7 – 0, 3 – 0 i 6 – 1.