Els punts en joc per l´Hospitalet.

C.N. Sallent 8 -C.N. L´Hospitalet 10
Campionat d´Espanya 3ª Divisió

Novament han aparegut sobre la piscina sallentina les mancances vistes a les últimes jornades. Novament l´equip sallentí s´ha tornat a veure sense recursos davant del marcatge especial al que ha estat sotmès el seu jugador referència per part dels pupils d´un il-lustre del waterpolo, Manolo Delgado.

La mala sortida del primer quart on l´equip visitant ha pres ventatja de 3 gols mentre els locals eren nuls davant la porteria visitant, només M Ruiz en gol des de l´extrem ha estat capaç de foradar la porteria ben defensada per A.Lillo.

A la represa més del mateix,la defensa visitant tancava bé i el boia visitant feia molt mal a la defensa sallentina provocant l´axamplament de la distancia al arribar al final del quart, 3-6, amb parcial un altre vegada favorable al Hospi 2-3. Els gols locals de M.Bisbal i S. Cabrera.

Esbroncada per part de l´entrenador local i al tercer quart arriban els millors minuts dels sallentins. Les diferències es retallen fins arribar al 6-7 i pilota per igualar, la errada en la rematada quan es cantava gol provoca el 6-8 a la següent jugada. El temps mort demanat per A. Peiron a 10 segons dona fruit i M. Ruiz escurça el lluminós al final del quart 7-8 i esperances de remuntar el partit.

L´últim quart comença amb l´empat de M.Bisbal i quan es pensava que l´equip aniria cap amunt, just tot el contrari, l´equip visitant que en cap moment ha perdut els nervis, ni la concentració es torna a avançar amb 5,40 per davant i torna a ajustar la seva defensa sobre la referencia de l´atac sallentí. El nombrosos tirs dels locals acabant sempre contra els braços dels defensàs o del porter i arriba el gol a 2 minuts de A.Rico que deixa l´equip sense poder de reacció i amb 2 punts més que tornen a volar de casa.
Molt bon arbitratge dels col-legiats I.Dimitrov i X.Róman que van assenyalar 1 exclusió i 1 penal als locals i 5 exclusions i 1 penal als visitants.

Parcials: 1-3, 2-3, 4-2, 1-2.
C.N.Sallent: Ll. Cano, M.Bisbal(3), A.Gímenez, S.Cabrera(1), E.Casasayas(1), X.Ramos, V.Fernandez, E.Cano, C.Talavera, M.Ruiz(3), A.Montalà, F.Comellas.

C.N.Hospitalet: A.Lillo, G.Flor, R.Muñoz(1), X.García, V.González(1), A.Rico(3), N.Arquero(1), O.de Viguri(1), J.Bermudez(2), E.Mur(1), I.Becerra, G.Pla, V.Muliterno.