Els infantils perden clarament el primer partit de la temporada

C.N.Sallent 8-C.N.Premia 16
Lliga Catalana Infantil Mixt (Grup 4, 19-30, 2ª Fase)
Foto. M.Ruiz

Com ja es preveia el partit d´avui seria molt difícil i així ha estat. Perden l´equip local el seu primer partit de la temporada i segurament dient adéu al primer lloc de la classificació tot i tenir les aspiracions intactes per jugar la promoció si s´asegura la segona plaça del grup.

El primer parcial ha començat amb clar avantatge visitant, 0-2, però la reacció local ha arribat empatant al final de quart, 2-2 amb gol inclòs des de la porteria de J.Vila sobre la botzina.

L´equip visitant plantejava un s marcatges agressius amb atenció especial sobre la referència dels locals en atac, sempre vigilat si calia amb més d´un marcador. Poc a poc l´equip visitant anava ampliant la ventatja i quart a quart l´equip sallentí s´anava desfonant veient-se superat per la major envergadura i potencial en els seus efectius dels jugadors visitants. Parcials de 1-2, 1-3 i 2-3 deixaven un marcador desfavorable 6-10 amb els dos últims quarts pendents.

El 1-1 del  cinquè quart feia impossible la remuntada i l´ultim quart ha suposat l´enfonsament definitiu de l´equip local que no trobava la clau per foradar la porteria visitant. parcial de 1-5 i clara i merescuda victorià visitant.

Destacar la labor arbitral per part de R.Olivares que ha fet d´arbitre i de control de la taula ja que cap de les persones que hi havia a la taula era professional per la no presentació al partit del secretari i cronos, amb el consegüent descontrol e improvisació de taula sense experiència. No cal més que mirar l´acta, exclusions no contabilitzades, penals no apuntats(fins a 4 per part visitant), gols no apuntats als jugadors, etc. Questio aquesta, com a mínim, difícil d´explicar pels responsables en els temps que vivint i la tecnologia que gaudim.

Parcials: 2-2, 1-2, 1-3, 2-3, 1-1, 1-5.
C.N.Sallent: J.Vila(1), A.Estany(6), A.Ballestero, A.Toribio, A.Marin, I.Ruiz, L.Flores, E.Noguera, P.Gil, A.Garrido, G.Batanero, M.Montalà(1).

C.N.Premia: P.Mata, B.Fernandez(3), I.Alvaréz, D.Rosado(6), E.Cazorla, I.Miralles, L.Carbó, F.Iriso(1), R.Moreno(2), N.Soler(3), I.Gratacos(1), O.Tortosa, A.Aguilar.