25/1/14

Dur correctiu en un partit per oblidar.

Martorell / Vallirana 19 -C.N. Sallent 4
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 11-20 )

Dura derrota al partit d´avui a la piscina del Martorell en un partit molt dur. L´equip que no s´ha trobat en cap moment, lents en el replegament defensiu, tous en els marcatges, desencertat a la porteria, amb nombrosos despistes al marcatges i amb errades clares davant la porteria, desaprofitant clares oportunitats de gol. Si a tot això li sumen la gran efectivitat del combinat local i la bona actuació del seu porter, sense obviar la diferencia de criteri a l´hora d´assenyalar les decisions arbitrals ( 2 exclusions contra 8 ), i les baixes sallentines d´homes importants, donant com a resultat un marcador tan voluminós.

El primer quart desesperant, el 5-0 no es més que el reflex de 5 replegaments defensius lents que deixaven jugadors en franques posicions de tir.

El segon, tot i la millora, començava a veure´s que avui a la zona local no passava res, tot i arribar el primers gols visitants el joc local continuava sent superior al del visitants, al final parcial de 4-2 ( gols de X.Pelegrin i X. Ramos en posicions de boia ). 9-2 al descans i tot decidit.

El tercer quart es on s´ha presentat la batalla sobre la piscina, amb nombroses picabaralles que no tenien justificació vist la diferencia del resultat, descentrant encara més als visitants, parcial de 6-1, gol de penal de M.Manrique.

L´ultim quart amb l´equip derrotat nomes un pur tramit amb resultat 4-1 gol de X.Ramos.

Derrota per reflexionar i pensar en les moltes vies d´aigua vistes avui a la piscina, tot i les baixes i un discutible arbitratge, però esta clar que no s´ha jugat bé i cal posar remeï. El pròxim, el GEiEG el proper dissabte a casa.
Arbitratge a carreg de  S.Rodriguez que va  assenyalar 2 exclusions i un penal als locals per 8 exclusions i 1 penal als sallentins.

Parcials: 5-0, 4-2, 6-1, 4-1.
Martorell/Vallirana: O.Ruiz, A.Pujol, A.Lucena(6), S.Briongos, F.Valera(8), D.Negre, X.Ortíz, V.Gil(2), M.López(3), M.Gil, J.Cruz.

C.N.Sallent: JX.Pallarés, M.Manrique(1), Ll.Villaro, X.Ramos(2), M.Guirado, J.Garrido, D.Ruiz, X.Pelegrin(1), R.Pich, A.Otero, A.Estany, I.Ruiz.