Un resultat prou explícit

C.N.Sallent 3 -C.N. Sant Feliu 23
Lliga Catalana Cadet Femení
Crónica: Mariano Puerta     Foto: Mike Lenard

Malgrat el miratge inicial, quan s'havien jugat tres minuts, el marcador assenyalava un empat a 2 amb gols locals de César i Puerta, el partit no ha tingut història. Les del Baix Llobregat de seguida han començat a marcar distàncies i han acabat el primer quart guanyant 2 a 5.liderades pels tres gols de Dalmases.

Al segon període, Sento ha agafat el relleu i, des de la boia, ha capitanejat el gran avantatge aconseguit, sobretot, gràcies a la defensa. Especialment significatiu ha estat el vuitè gol del Sant Feliu, aconseguit després de que el Sallent exhaurís la possessió amb la pilota al centre de la piscina. El contraatac immediat ha estat inapel·lable. El segon gol de Puerta ha servit per maquillar una mica el resultat i arribar al canvi de camp amb un 3 a 9 prou clar.

Si al segon quart el Sant Feliu ha fet mal especialment des de la boia, al tercer quart han aconseguit la major part dels seus gols de contraatac. Cinc dels set gols han arribat d'aquesta manera.

Un altre parcial ampli, 0 – 6, ha estat la prova de que si les noies del Sant Feliu han abaixat la pressió, les del Sallent han abaixat els braços, enyorant, potser, la categoria infantil on els marcadors es tanquen quan la diferència arriba als 15 gols.

C.N.Sallent: Puiggrós, González, Boixader, Baró, Toribio, Puerta (2), Flores, Noguera, López, César (1), Pino, Peirón i Cruz.

C.N.Sant Feliu: Fernández, Roviralta , Mena (1), Torcal (1), Sánchez (1),.Contreras (2), Vinyet, Manchego (2), Ruiz (1), Sento (5), Dalmases (7), Carcereny (2), Gómes i Fernández (1).

Àrbitres: Dimitrov i García. Han assenyalat set exclusions i un penal al Sallent, per nou exclusions al Sant Feliu.